×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-15
Badmintonisti krāj pieredzi Slovākijā

Slovākijas pilsētā Dubnica nad Vahom notika starptautiskas sacensības badmintonā jauniešiem „Victor Slovak Junior 2013”, kur starp 18 valstu 133 dalībniekiem bija arī siguldieši: Jekaterina Romanova un Kristaps Jānis Gulbis.

Jaukto dubultspēļu kategorijā viņi pirmajās divās kārtās pieveica pretiniekus no Austrijas un Horvātijas, bet trešajā kārtā piekāpās Čehijas pārim un ierindojās dalītajā devītajā vietā. Tāpat pēc divām uzvarām pirmajās kārtās trešajā vienspēlē jaunietēm zaudējumu piedzīvoja Jekaterina Romanova. Viņa ar 1-2 (21-10, 10-21, 13-21) piekāpās turnīrā ar pirmo numuru izliktajai ķīniešu izcelsmes spēlētājai Alīdai Čenai no Nīderlandes un ierindojās dalītajā devītajā vietā. J.Romanovai, apvienojoties pārī ar lietuvieti Vitauti Fomkinaiti, tika pārvarētas divas sacensību kārtas dubultspēlēs jaunietēm un par iekļūšanu turnīra labāko četriniekā atkal nācās spēkoties ar pirmo numuru izliktajām nīderlandietēm A.Čenu un C.Seinenu. Arī šoreiz pārākas spraigā cīņā ar 2-1 (21-18, 18-21, 21-18) bija pieredzes bagātākās Nīderlandes pārstāves, atstājot J.Romanovu un V.Fomkinaiti dalītajā piektajā vietā.

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi