×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-19
Noritējis šļūkšanas ar lāpstu otrais posms

Sestdien, 16.novembrī, Valsts svētku aizsegā, norisinājās Skeleton.lv Open Ice Track Showel Race otrais posms. Salīdzinot ar pirmo posmu, dalībnieku skaits bija audzis vairāk nekā divas reizes, sasniedzot 45 dalībnieku robežu, stipri sarežģījot ne tikai cīņu par pjedestālu, bet arī par ieskaites punktiem kopvērtējumā.

Šajā posmā vīri uzrādīja labus brauciena rezultātus, daudziem labojot savus personiskos rekordus, bet Edgaram Reinfeldam pat atkārtoti labojot sevis paša uzstādīto trases rekordu. Kaspars Zeltiņš, kurš, uzrādot fantastisku laiku pirmajā braucienā, atbīdīja Reinfeldu uz otro vietu. Ar katru braucienu pārliecinošāks bija Mārtiņš Elsts, piesakot arī savu kandidatūru uz TOP3, tāpat arī jaunpienācējs Artūrs Zuļģis.

Viss izšķīrās finālbraucienā, kurā kvalificējās tikai TOP20 rezultātu uzrādītāji.

Finālbraucienā pirmo pārsteigumu nodemonstrēja Raimonds Zemītis, kurš uzrādot otro labāko laiku visā braucienā pakāpās no 22. uz 9.vietu! Pilnīgi pretēju sniegumu nodemonstrēja Roberts Caucis un Andris Bergmanis, pilnībā “norokot” savus braucienus, noslēdzot TOP20 lejas galu. Iepriekšējā posmā 3.vietas ieguvējs Kristaps Maļinovskis arī nesavalda lāpstu un zaudē vēl vairākas pozīcijas. Kaut kur trasē sekundes “atrada” Artūrs Zuļģis, uzrādot labāko laiku otrajā braucienā starp visiem dalībniekiem un nopietni sevi piesakot uz uzvaru visā posmā. Mārtiņš Elsts izstājās no cīņas par goda pjedestālu. Edgars Reinfelds pieļāva vairākas kļūdas trasē un uzrādīja tikai 7.laiku, ļaujot Zuļģim cerēt pat uz pirmo vietu debijas reizē, taču Kaspara Zeltiņa nervu noturība izrādījās stiprāka. Lai gan otrajā braucienā uzrādīts 3.labākais laiks, ar to pilnīgi pietika, lai noturētu savu līdera godu un tiktu kronēts par 2.posma uzvarētāju.

Savukārt sieviešu ieskaitē turpina dominēt Ance Jankava, otrajā braucienā pat uzrādot 4.rezultātu visu dalībnieku ieskaitē un paliekot 5.vietā 45 dalībnieku konkurencē. Tā turpinot, Ance drīz iejauksies arī vīru TOP3.

Dalībnieču skaitam augot, arvien sīvāku konkurenci Ancei sāk izrādīt arī Gunita Balode. Daudziem par pārsteigumu, Gunitai uz papēžiem šoreiz mina jaunpienācēja Zane Fimbauere, ar katru nākamo braucienu uzlabojot savu rezultātu. Rūta Šulte pēdējā braucienā “paņēma uz pieredzi” sacensību jaunāko dalībnieci Kintiju Horeliku, pēdējā braucienā atņemot Kintijai 4.vietu.
Vīriešu kopvērtējumā pārliecinoši priekšā citiem ir Edgars Reinfelds. Pateicoties stabilam sniegumam, uz otro vietu pakāpies Mārtiņš Elsts, bet trešo vietu nosargājis Kristaps Maļinovskis.

Sieviešu konkurencē praktiski bez izmaiņām - Ance Jankava turpina palielināt pārsvaru. Gunita Balode stabili otrajā vietā, bet TOP3 noslēdz Rūta Šulte.

Straujais dalībnieku pieplūdums un blīvie rezultāti, liecina tikai to, ka cīņa par kopvērtējumu un iekļūšanu superfinalā tikai tagad pa īstam ir sākusies! Savukārt jaunpienācēju labie rezultāti – ka katram ir iespējas sevi pierādīt trasē jau ar pirmo braucienu.

Nākamās sacensības 21.decembrī. Vairāk informācijas http://www.skeleton.lv/lv/open.

Izsakām lielu paldies mūsu atbalstītājiem!- Fiskars, RedBull, Optibet, Siguldas dizains, Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasei, Wolf Studio, Xpro u.c.!


Informācija no skeleton.lv
Foto: Renārs Koris


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi