×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-20
„Jumis” piedāvā dalīto atkritumu savākšanas akciju

Siguldas pilsētas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums „JUMIS” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību aicina  iedzīvotājus šķirot atkritumus un sakopt apkārtējo vidi, piedaloties dalīto atkritumu savākšanā, kas norisināsies 22., 23. un 24.novembrī. Iedzīvotāju ērtībai „JUMIS” ierīkojis atkritumu savākšanas punktu Siguldā, Augļu ielā 8, kas šīs trīs dienas darbosies no plkst. 10.00 līdz 16.00.

"Jumis" aicina iedzīvotājus rūpēties par savas teritorijas labiekārtošanu un vidi. Siguldā, Augļu ielā 8 varēs nodot papīru (makulatūru), kartonu, PET pudeles, plēvi, stikla taru, logu stiklu, sadzīves elektroniku (neizjauktā veidā ar visām komponentēm), dienas gaismas spuldzes, baterijas.

Par maksu būs iespējams nodot liela izmēra atkritumus – dīvāni, skapji u.c un būvgružus (12,10Ls/m3).

„JUMIS” atgādina, ka atkritumi ir jāšķiro, lai samazinātu noglabājamo atkritumu daudzumu un atkritumu poligonu vajadzībām nepieciešamās zemes platības, taupītu neatjaunojamos dabas resursus un enerģiju, kā arī nepiesārņotu apkārtējo vidi un neradītu draudus cilvēka veselībai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Laurinjsh
- 2013-11-21 15:14

es neapgalvoju, ka problēma Jumī, varbūt apsaimniekotājā, jo reiz jau pieķērām, ka mums raksta rēķinus par ūdens zudumiem daudz lielākus nekā iesniedz Saltavotam.
Tāpēc vēlos uzzināt kā mēra kubatūru, kas izvesta no konkrētas vietas un cik caurskatāmi tas ir. JO - līdz šodienai es neredzu augļus tarifa mazināšanai, drīzāk es redzu kā rēķins aug.

Atbilde: Laurinjsh
JUMIS
- 2013-11-22 09:34

Labdien!

Aicinām jūs sazināties ar nama apsaimniekotāju, kas varēs detalizētāk paskaidrot rēķinā iekļautās izmaksas.

Atbilde: Laurinjsh
Laurinjsh
- 2013-11-22 11:54

noteikti sazināšos, taču vēlēšos zināt Jūsu komentāru par šo lietu.
Pieredze ir ļoti nelāga ar Saltavotu. Ceru, ka šoreiz nebūs līdzīgi. Katrā ziņā es vēlēšos salīdzināt ar Jūsu piestādīto daudzumu un to, ko apsaimniekotājs pateiks man. Un ceru,ka tie nebūs savstarpēji saskaņoti :) jo arī ar to mums ir pieredze.
Lai izdevusies nedēļas pēdējā diena!

Atbilde: Laurinjsh
JUMIS
- 2013-11-22 16:02

Rēķini par atkritumu izvešanu tiek nosūtīti apsaimniekotājam katra mēneša sākumā, un jums ir tiesības lūgt savam apsaimniekotājam uzrādīt JUMIS aizrakstīto rēķinu.

Laurinjsh
- 2013-11-21 15:09

Vēlos jautāt publiski, jo tas neskar tikai mani. Un diemžēl Jumis ne vienmēr atbild uz epasta vēstulēm.
Ir krities tarifs, super! BET - daudzīvokļu mājas iedzīvotāju rēķins aug ar katru mēnesi. It kā par m3 mazāk, bet reāli katrā mēnesī rēķinā ir arvien lielāka summa. Pavērojot atkritumu daudzumu uz aci, tas noteikti nav pieaudzis līdz tik mežonīgi lielam apjomam, lai ar zemāku tarfiju maksātu par 2/3 vairāk...
Kur es varētu noskaidrot kubatūru, kas ir izvesta no mūsu pagalma??

Pasākumi