×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-26
Sporta skolas basketbolisti cīnās ar mainīgām sekmēm

Noslēgumam tuvojas Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas 1.riņķa spēles. 24.novembrī kārtējās cīņas aizvadīja Siguldas Sporta skolas visu vecuma grupu basketbolisti.

Jaunākie - U-12 un U-13 vecuma grupu komandas, devās uz Rīgu. U-12 komanda aizvadīja divas spēles: ar Rīga/DSN 3 un Ķeizarmežs/RSC Sarkandaugava. Abās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumi, kas kopvērtējuma tabulā mūsu komandu ierindoja  9.vietā.
U-13 komandas uzdevums šī gada čempionātā ir iekļūt labāko 8 komandu skaitā, kas iegūst tiesības nākamgad spēlēt Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas 1.divīzijā. Pirmais uzdevums šogad bija pēc 1.riņķa spēlēm iekļūt savas apakšgrupas pirmajā četriniekā. Svētdienas spēlē mūsējiem noteikti bija jāuzvar. Tas arī tika izdarīts, pat pārliecinoša uzvara 51:11 pret Pļavnieku pamatskolas komandu. 1.riņķi Siguldas U-13 komanda līdz ar to noslēdz Centra A apakšgrupas 4.vietā, priekšā ir tādas komandas kā Rīga/Sport2000 1, Rīga/DSN, Ķeizarmežs/RSC Sarkandaugava. 14., 15.decembrī U-13 komanda turpinās cīņas, tiekoties ar Austrumu apakšgrupas četrām spēcīgākajām komandām.

U-14, U-15 un U-19 komandas savas mājas spēles svētdien aizvadīja Allažu Sporta centrā, tiekoties ar Cēsu sporta skolas komandām.
Sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Siguldas U-14 komanda. Visu spēli siguldiešiem bija neliels punktu pārsvars, kas pēdējā ceturtdaļā tika pazaudēts, un rezultātā zaudējums ar 57:59. Līdz pirmā riņķa beigām siguldiešiem vēl palikušas trīs spēles. Pašlaik ar divām uzvarām astoņās spēlēs mūsējie ieņem 10.vietu starp 1.divīzijas 12 komandām.

Pirmo uzvaru šī gada čempionātā izcīnīja U-15 komanda, uzvarot Cēsis ar 69:60. Arī šai komandai līdz 1.riņķa beigām vēl jāizspēlē 3 spēles.

Ļoti pārliecinoši 2.divīzijas austrumu grupā spēlē Siguldas lielie puiši, U-19 komanda. Līdz šim čempionātā aizvadītas sešas spēles un visās izcīnītas uzvaras, arī svētdien pret Cēsīm 108:67. Vēl šogad jāspēlē pret BJSS Rīga / A.Kraukļa VEF, BK Ezerzeme/BJSS un Jugla/SPORT2000 2.


Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi