×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-11-26
Siguldiete izcīna uzvaru telpu orientēšanās sacensībās

Aizvadītajās brīvdienās Baldones sporta centrā un bijušajā Tabakas fabrikas ēkā norisinājās ikgadējās Telpu orientēšanās sacensības, kurās uz starta piecas reizes stājās vairāk nekā 200 dalībnieki no visas Latvijas. Par sacensību uzvarētājiem kļuva igaunis Sergei Rjabyshkin un siguldiete Kristīne Veita.

Divu dienu laikā dalībniekiem katram bija jāpieveic 5 distances, kas rezultējās 97 kontrolpunktu apmeklēšanā un uzskriešana aptuveni 40 stāvu augstumā, un tas viss, pieveicot tikai aptuveni 4 kilometrus.

Ātrākais no visiem dalībniekiem bija igaunis Sergejs Rjabyshkin, kurš visas distances veica 37.03 minūtēs, apsteidzot labāko Latvijas telpu-O meistaru Anatoliju Tarasovu par vairāk nekā 3 minūtēm. Sergejs uzvarēja Rīgā arī pagājušajā gadā un  Igaunijas telpu-O sacensību seriālā izcīnīja 2. vietā. Trešo vietu izcīnīja Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas skolnieks Alvis Reinsons, kurš lieliski pieteica sevi pieaugušo konkurencē, pēc pagājušajā gadā izcīnītās 10. vietas.

Sieviešu konkurencē šogad pārtrūka Madaras Šadrinas uzvaru sērija un par uzvarētāju kļuva siguldiete Kristīne Veita. Otrajā un trešajā vietā ierindojās Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas skolnieces, attiecīgi Madara Brice un Annija Anna Zaļaiskalna.

Sacensības norisinājās pateicoties sporta preču veikala MySport un apģērbu zīmolam ZIB. Sacensības organizēja BJC “Rīgas Skolēnu pils” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi.


Informācija no Latvijas orientēšanās federācijas mājaslapas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi