×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-12-05
Siguldas vieglatlēti startē Limbažos

Ziemas sezona 29.novembrī iesākās ar pirmajiem vieglatlētu startiem Limbažu sporta hallē. Lielo dalībnieku skaitu veidoja sportisti no Siguldas, Smiltenes, Madonas, Alūksnes, Ogres, Valmieras, Limbažiem, Salacgrīvas, Rūjienas, Salaspils, Cēsīm, Daugavpils, Bauskas, Valkas, Carnikavas, Vidrižiem un Igaunijas.

„B” vecuma grupas (1999.-2000.g.dz.) zēniem Siguldas Sporta skolu (SSS) pārstāvēja Reinis Rocēns (2000.dz.g.), kurš sīvā fināla skrējienā, dalībniekiem iekļaujoties vienā sekundes desmitdaļā, spēja izcīnīt 3.vietu (rezultāts 7,7s), bet 200m skrējienā Reinim vieta tūliņ aiz goda pjedestāla (27,10s). Patriks Kikusts ar jauniem personīgajiem rekordiem lieliski veica gan 60m, gan 200m skrējienus. Ralfam Klameram 800m distancē 5.vieta un jauns atskaites punkts turpmākai rezultāta izaugsmei. Šajā vecuma grupā Elīnai Zvilnai 800m skrējienā 8.vieta.

„C” grupā (2001.-2002.dz.g.) zēniem 60m sprintā Oto Laivam augstā 11.-12.vieta, bet 200m visātrāk no SSS audzēkņiem veica Artūrs Šķesters (31,3s un 8.vieta) un Daniels Strods (31,4s). Tāllēkšana pulcēja 35 tāllēcējus, kur 3cm šķīra 3.vietu no 7.vietas. Oto Laivam ar rezultātu 4,03m bronzas godalga, bet Artūram Šķesteram ar jaunu rekordu šajā disciplīnā (4,00m) 7.vieta.

Meitenēm „C” grupā pārliecinoši rezultāti sprinta distancēs, kur jauni personīgie rekordi gan Annei Stalidzānei (60m – 9,4s), gan Elizabetei Stankevičai (200m – 33,5s). Savās pirmajās vieglatlētikas sacensībās jāuzteic Venija Ozola par veiksmīgiem startiem 60m (9,5s) un 200m (33,4s) distancēs. Estere Vīksne 600m ar teicamu rezultātu, līdz ar to arī jaunu rekordu šajā disciplīnā, ieņēma 4.vietu. Jāpiemin, ka meitenes konkurēja ar gadu vecākām sāncensēm.

Sacensībās startēja arī Liene Modnika, Darja Baranova, Dana Zemlīte, Renāts Vanags, Gints Jeseris, Martins Cīrulis, Rainers Kašs un Ronalds Lūkins, krājot pieredzi turpmākajiem startiem ziemas sezonā.

Informāciju sagatavoja:
SSS vieglatlētikas nodaļas trenere
Gunta Blūmiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi