×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-12-06
Basketbolistiem jau deviņas uzvaras

Ar panākumiem sezonu turpina BK „Sigulda” komanda, kas aizvadītajā piektdienā savā laukumā uzveica pašreizējos LBL-3 čempionus „Dārznieks/Cēsis”, bet trešdien izbraukumā uzveica aizvadītās sezonas bronzas medaļu ieguvējus BK „Dartija”. Tagad siguldiešu kontā ir jau deviņas uzvaras deviņās spēlēs.

Aizvadītajā piektdienā Siguldā viesojās LBL-3 čempioni „Dārznieks/Cēsis”. Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja rezultatīvā cīņā, ar vairākām vadības maiņām. Pirmais vērā ņemamais pavērsiena punkts spēlē bija otrajā ceturtdaļā, kad siguldieši, pateicoties veiksmīgai aizsardzībai, daudz piespieda kļūdīties cēsniekus un pirmo puslaiku noslēdza ar solīdu desmit punktu pārsvaru.

Otrajā puslaikā spēles gaita izlīdzinājās, taču cēsnieki tā arī nespēja nopietni apdraudēt siguldiešu uzvaru. BK „Sigulda” ar divu punktu pārsvaru uzvarēja gan trešo, gan ceturto ceturtdaļu, svinot pārliecinošu uzvaru arī visā spēlē – 72:58. Jāatzīmē, ka cēsnieki pieļāva 25 kļūdas, kamēr BK „Sigulda” spēlēja daudz disciplinētāk, pieļaujot vien 11 kļūdas. Interesants fakts – „Dārznieks/Cēsis” bija vienīgā LBL-3 komanda, ko BK „Sigulda” vēl nekad oficiālā spēlē nebija izdevies uzveikt.

Savukārt trešdien BK „Sigulda” devās izbraukumā uz Iecavu, kur tikās ar vietējo BK „Dartija” komandu. Tehnisku nebūšanu dēļ spēles sākums aizkavējās par teju pusstundu. Tikmēr laukumā jau no pirmajām minūtēm notikumi ritēja pēc BK „Sigulda” diktētajiem noteikumiem. Pēc pirmā puslaika viesu komandai bija izdevies iemantot deviņu punktu pārsvaru.

Otrajā puslaikā siguldieši vairākkārt savu pārsvaru palielināja līdz ļoti komfortablai atzīmei, taču mājinieki nepadevās un līdz pat ceturtās ceturtdaļas beigām turēja viesos pastāvīgā sasprindzinājumā. Tomēr nepatīkami pārsteigumi izpalika un BK „Sigulda” svinēja savu devīto uzvaru šosezon – 73:85.

Nākamā spēle gaidāma 13.decembrī, kad BK „Sigulda” savā laukumā uzņems ļoti spēcīgo SK „Carnikava” komandu. Lai arī carnikavieši jau ir šosezon piedzīvojuši divus zaudējumus, tomēr „uz papīra” iepriekšējās sezonas pusfinālisti izskatās gana iespaidīgi. Līdz ar to siguldiešus nākamnedēļ sagaida šosezon līdz šim nopietnākais pārbaudījums.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi