×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-12-20
Basketbolistiem pirmais zaudējums šosezon

Vēl divas spēles LBL-3 čempionātā ir aizvadījuši basketbola komanda (BK) „Sigulda” basketbolisti, kas aizvadītajā piektdienā savā laukumā ļoti skaistā spēlē uzvarēja SK „Carnikava” komandu, bet otrdien izbraukumā Saulkrastos atzina vietējās komandas pārākumu.

„Carnikava” uz spēli Siguldā ieradās jau ļoti laicīgi, kas liecināja par viesu nopietnajiem nodomiem sagādāt siguldiešiem pirmo zaudējumu sezonā. Spēles sākums, kā reiz, aizritēja viesu komandas zīmē, kas ātri iemantoja 12 punktu pārsvaru. Siguldieši, kas spēlēja nepilnā sastāvā, ar šādu spēles gaitu nebija mierā, tāpēc to izlīdzināja. Pirmais puslaiks gan vēl noslēdzās ar viesu pārsvaru – 33:36.

Arī otrā puslaika pirmā puse aizritēja ļoti līdzīgā un, varētu pat teikt, nervozā cīņā, abām komandām cenšoties iemantot mazliet pārliecinošāku un drošāku vadību. Tomēr lūzums šajā spēlē notika – iniciatīvas svaru kausus sev par labu nosvēra mājinieki, kas, pateicoties precizitātei uzbrukumā un labai darbībai aizsardzībā, salīdzinoši īsā laikā iemantoja itin komfortablu pārsvaru. Spēles pēdējās minūtes jautājumus par uzvarētāju vairs neraisīja – 80:63. Jāatzīmē, ka Carnikavas komandas līderis Edgars Vecums, kurš tika atzīts par visas līgas oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju, guva tikai piecus punktus...

Jau otrdien dažādu iemeslu dēļ novārdzināto BK „Sigulda” sagaidīja nopietns pārbaudījums Saulkrastos, kur pretī stājās līgas vicelīderi. Tiesa, jau no pirmajām minūtēm tikai septiņu cilvēku sastāvā spēlējošā BK „Sigulda” komanda izvirzījās pārliecinošā 12 punktu vadībā, taču – jo tuvāk nāca pirmā puslaika beigas, jo mazāks palika viesu pārsvars. Pēc pirmā puslaika sešu punktu pārsvars siguldiešiem – 34:40.

Trešās ceturtdaļas sākumā viesi atkal atjaunoja desmit punktu pārsvaru, taču mājinieki nevēlējās izkārt balto karogu. Lai arī vadību viņiem pārņemt neizdevās, BK „Sigulda” spēles beigas neizdevās sagaidīt komfortablā vadībā. Tikai minūti un trīs sekundes pirms spēles beigām Saulkrastu komanda pirmo reizi otrajā puslaikā izlīdzināja rezultātu, bet tikai 18 sekundes pirms spēles beigām izvirzījās vadībā ar rezultātu 69:67. Lai arī siguldiešiem vēl bija iespējas ne tikai izraut pagarinājumu, bet arī uzvarēt, šoreiz labāki izrādījās mājinieki, kas parādīja raksturu un, visu spēli būdami iedzinējos, beigās izrāva pelnītu uzvaru.

Līdz ar to BK „Sigulda” vairs nav vienīgā komanda, kas sezonu turpina bez zaudējumiem. Tagad BK „Sigulda” ir viena no trim komandām, kas piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu. Tikai viens zaudējums arī „Saulkrasti” un BK „Salacgrīva” komandām.

Nākamo spēli BK „Sigulda” aizvadīs 27.decembrī, kad savā laukumā uzņems spēcīgo RTU komandu.

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi