×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-12-27
Basketbolistiem gada pēdējā spēle

27.decembra vakarā, plkst.19.30, Siguldas Sporta skolas zālē savu pēdējo spēli 2013.gadā aizvadīs basketbola komanda (BK) „Sigulda” komanda, kas savā laukumā uzņems spēcīgo Rīgas Tehniskās universitātes komandu. Siguldieši atkal vēlas nostāties uz uzvaru takas un sagādāt „studentiem” ceturto zaudējumu.

Kā zināms, iepriekšējā spēlē Saulkrastos pārtrūka siguldieši ilgi lolotā desmit uzvaru sērija, kad mājinieki izrādījās pārāki par divu punktu tiesu pašā spēles galotnē. Taču gads ir jāpabeidz uz pozitīvas nots, savukārt gada pēdējā spēle ir teicama iespēja uzsākt jaunu un, kas zina, iespējams, vēl garāku uzvaru sēriju.

Lai to izdarītu, būs jāpārvar sīkstā RTU pretestība. RTU komandas selekcijas iespējas ir ļoti plašas. No studentiem būvētā komanda itin veiksmīgi aizvada šo sezonu, jo 11 spēlēs ir tikuši pie astoņiem panākumiem. Šāda bilance dod šobrīd piekto vietu turnīra tabulā.

RTU komandai nav neviena izteikta līdera, taču komandas kodols ir ļoti plašs un monolīts – grūtības var sagādāt gandrīz visi spēlei pieteiktie spēlētāji. Tāpat jāatzīmē, ka komandas galvenais treneris ir Dainis Bertāns, labi zināms basketbola speciālists.

BK „Sigulda” šī būs priekšpēdējā spēle pirmajā aplī. Nākampiektdien pirmais spēļu riņķis noslēgsies ar cīņu pret Salacgrīvas komandu.

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi