×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-06
Novērtē labākos medicīnas darbiniekus!

Šogad jau ceturto reizi Latvijā norisināsies “Gada balva medicīnā”, kuras ietvaros tiks godināti mediķi par apzinīgu un pašaizliedzīgu darbu pacientu veselības labā, ko raksturo pasākumam izvēlētais moto “Dodot gaismu, sadegu”.

Sabiedrības balsojums norisināsies līdz 19.janvārim un par medicīnas speciālistiem iespējams nobalsot mājaslapā www.gadabalvamedicina.lv.  Nobalsot var par mediķa kandidātiem nominācijās "Gada ārsts", "Gada ārsta palīgs", "Gada māsa", "Gada vecmāte", "Gada farmaceits" un "Gada rehabilitācijas speciālists". Lai piedalītos balsojumā, nepieciešams atbildēt uz pāris vienkāršiem jautājumiem, kā arī minēt īsu pamatojumu, kāpēc izvēlētais speciālists ir pelnījis saņemt apbalvojumu. No vienas IP adreses iespējams nobalsot līdz piecām reizēm.

Nominācijās "Gada slimnīca", "Gada notikums medicīnā", "Par mūža ieguldījumu veselības aprūpes organizācijā" un "Gada cilvēks medicīnā" laureātus noteiks Veselības ministrijas, Latvijas Ārstu biedrības, Latvijas Māsu asociācijas un Rīgas Stradiņa universitātes kopēja žūrija.

Nomināciju laureātus apbalvos 1.februārī. Katrs no tiem saņems balvu – statueti veidotu kā dzīvības asnu, kas mākslinieka Armanda Jēkabsona rokām oriģināli izstrādāta tieši šim pasākumam 2007.gadā.

Pagājušajā gadā par labākajiem mediķiem 2012.gadā Latvijas iedzīvotāji nominācijām bija izvirzījuši 215 māsas, 96 vecmātes un 120 ārstu palīgus, kā arī kopumā snieguši balsojumus par 480 ārstiem.

Pasākumu organizē Latvijas Ārstu biedrība sadarbībā ar Latvijas Māsu asociāciju un Rīgas Stradiņa universitāti. “Gada balva medicīnā” informatīvi atbalsta Veselības ministrija, savukārt finansiālu atbalstu sniedz nacionālie ražotāji “Grindex” un “Olainfarm”.


Informāciju sagatavoja:
Sabīne Zālīte
“Gada balva medicīnā” komunikācijas koordinātore


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi