×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-06
Sportistu panākumi kamaniņu sportā Vācijā

3.janvārī Vācijā – Kēnigzē trasē, Nācijas kausā jeb cīņā par vietu dalībai pamatsacensībās - Viessmann Pasaules kausa izcīņas 6.posmā pirmo vietu izcīna Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa ekipāža.

35 vīru konkurencē ātrākais no latviešiem bija Inārs Kivlenieks, kas braucienā uzrādīja laiku 49.767 sekundes, tādejādi ierindojoties 6.vietā. PK 6.posmā, vīru konkurencē uz starta līnijas stāsies divi Latvijas sportisti – Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš.

Dāmu konkurencē uz starta līnijas no Latvijas sportistēm izgāja tikai Elīza Tīruma, jo Ulla Zirne ir palikusi Latvijā, lai piedalītos EČ junioriem, kas no 10.-11.janvārim notiks Siguldā. Elīza savu braucienu veica 52.037 sekundēs, bet diemžēl nekvalificējās pamatsacensībām, jo veicot tehnisko kontroli izrādījās ka  slieces priekšējais gals ir par vaļīgu. Līdz ar to PK 6.posmā, dāmu konkurencē, nestartēs neviena Latvijas pārstāve.

Brāļi Andris Šics/Juris Šics dalību pamatsacensībās sev nodrošinājuši ar to, ka PK pirmajos posmos ir startējuši spēcīgāko grupā.

4.janvārī Vācijā – Kēnigszē trasē notika Viessmann Pasaules kausa izcīņas 6.posms kamaniņu sportā.

Divnieku konkurencē Latvijas komanda bija pilnā sastāvā – Andra Šica/ Jura Šica un Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa ekipāžas.
Pirmais brauciens labāk padevās brāļiem Šiciem - 50.554 sekundes un 8.vieta. O.Gudramovičs/P.Kalniņš pirmajā braucienā uzrādīja laiku 50.844 sekundes un ierindojās 12.vietā. Sacensību līderiem T.Vendls/T. Artls no Vācijas piekāpjoties attiecīgi par 0.599 un 0.889 sekundēm.

Otrais brauciens neveikmīgs izrādījās O.Gudramovičs/P.Kalniņa ekipāžai kas nefinišēja.

A.Šics/J.Šics otro braucienu veica 50.335 sekundēs, un divu braucienu summā uzrādīja laiku 1 minūte 40.889 sekundes. Sacensību uzvarētājiem T.Vendls/T.Artls no Vācijas zaudējot 0.933 sekundes, brāļi PK 6.posmā ierindojās 5.vietā.

Detalizētāk ar sacensību rezultātiem variet iepazīties Latvijas kamaniņu sporta federācijas mājas lapā www.kamanas.lv sadaļā ‘’rezultāti’’, vai Starptautiskās kamaniņu sporta federācijas mājaslapā.


2013/2014.gada sezonā Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē notiks šādas starptautiskas sacensības:
•    06. – 11.01.2014. Junioru Pasaules kausa izcīņas 4.posms un 35. FIL Junioru Eiropas čempionāts
•    20.– 26.01.2014. 45. FIL Eiropas čempionāts un VIESSMANN Pasaules kausa 9.posms/ fināls.

Informāciju sagatavoja:
Mērija Ansviesule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi