×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-07
Siguldā notiks Eiropas Triatlona savienības līmeņa sacensības

Latvijas Triatlona federācijai šis gads ir izaicinājumiem bagāts, jo paredzētas divas Eiropas Triatlona savienības līmeņa sacensības - 2014 Sigulda ETU Winter Triathlon European Cup un vasarā 2014 Riga ETU Sprint Triathlon European Cup.
 
Ziemas triatlona sacensības (2014 Sigulda ETU Winter Triathlon European Cup) notiks jau pēc trim nedēļām, 26.janvārī Siguldā, kas vienlaicīgi būs gan Latvijas kausa triatlonā 1.posms, SportLat Balva 2014 2.posms, kā arī Latvijas čempionāts ziemas triatlonā.

Kaut arī sniegs ir jābrauc meklēt uz Alpiem, tomēr ceram, ka mums būs iespēja pirmo reizi Latvijas triatlona vēsturē noorganizēt šāda līmeņa sacensības.

Sacensības norisināsies nesen atklātajā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra distanču slēpošanas trasē, kas ir pirmā šāda veida trase Austrumeiropā, zem kuras seguma atrodas saldējošā sistēma, kas ļauj uzturēt sniega segumu un uzsākt distanču slēpošanas sezonu ātrāk, kā arī nodrošina tās nepārtrauktu darbību mainīgos laikapstākļos.

Ziemas triatlonā sportisti sacenšas, veicot distanci 3 dažādos sporta veidos - skrienot, braucot ar riteni un slēpojot. Trase tiks veidota apļos, lai līdzjutēji maksimāli daudz varētu sekot līdzi sacensību dalībniekiem, kur skriešanas aplis būs 2,5 km garš, riteņbraukšana notiks pa 4 un 7 km apli, bet slēpošana notiks pa 1,4 km apli. Labos dabīgā sniega apstākļos, slēpošanas trases aplis var tik pagarināts.

Vērtēšana sacensībās notiks pa vecuma grupām sievietēm un vīriešiem. Godalgotās vietas tiks apbalvotas ar SPORT2000 sarūpētām balvām un Latvijas čempionāta medaļām.

Open grupā (veselības klasē) var pieteikt ikviens interesents, kurš vēlas izmēģināt spēkus šajā sporta veidā, turklāt, dalībnieki drīkst startēt bez LTF licences. Pārējās vecuma grupās (age group), dalībniekiem būs nepieciešama LTF licences. Sacensību sākums no plkst.10.00.

Šobrīd sacensībā elites klasē vīriešu konkurencē ir pieteikušie 12 sportisti un sieviešu konkurencē 7 sportistes. Pārsvarā visi sportisti ir no Krievijas. Šiem sportistiem - Tatiana Bregeda, Tatiana Charochkina, Pavel Andreev un Evgeny Kirillov ir liela pieredze Ziemas triatlonā, ko pierāda iepriekšējos gados izcīnītās godalgotās vietas šādās sacensībās. Startēs arī Norvēģijas pārstāvis Kristian Monsen, slovāks Tomas Jurkovic un sportists no Turcijas Ali Oner. Latviju pārstāvēs divi sportisti - Edgars Brigmanis un Oskars Muižnieks.

Sacensības organizēs Latvijas Triatlona federācija, sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un biedrību sporta kluba „SportLat” komandu. Uzzināt visu par sacensībām, iepazīties ar distanci un nolikumu var mājas lapā www.triatlons.lv
 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi