×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-09
Siguldā notiks Karīnas Tatarinovas koncertizrāde „ne ‘FORMĀTS”

8.februārī plkst.18.00 koncertzālē „Baltais flīģelis” notiks aktrises un dziedātājas Karīnas Tatarinovas un Plenēra apvienības koncertizrāde „ne ‘FORMĀTS”. Koncertā skanēs komponista Imanta Kalniņa un citu autoru dziesmas, populāras un mazāk zināmas pasaules kino melodijas jaunā, improvizētā skanējumā, instrumentācijās un formā.

Koncertu veidojuši un piedalās: mūziķi Jānis Stafeckis (kontrabass), Artūrs Noviks (akordeons), Artūrs Kutepovs (ģitāra) un Ivars Kalniņš (perkusijas), Oskars Krasauskis-Krauze (arfa) un aktrise un dziedātāja Karīna Tatarinova

„Koncertprogrammas nosaukums „dzima” kādā fotosesijā, kad, aplūkojot uzņemtos kadrus, atskanēja nopūta un fotogrāfa teksts: „ Laba, bet nav žurnāla formāts. Neformāts.” Neierāmējams. Netverams. Pārāk daudz informācijas... Daudz netveramu, neierāmējamu mirkļu, palikušu aiz kadra, ar milzīgu informāciju par cilvēku, vietu, laiku... Mirkļi ar stāstu, kas turpinās. Melodija, dziesma arī ir stāsts, ļoti spēcīga autoru radīta informācija. Informācija, kas rada jaunu informāciju sasaucoties ar klausītāja dzīves pieredzi. Šajā programmā atļāvāmies stāstus turpināt un interpretēt – gan izpildījumā, gan muzikālajā formā. Dziesmas, kuras izvērstas muzikālās miniatūrās. Dzirdēsiet kino mūzikas tēmas, kas kalpojušas par fonu dramaturģijai tagad mūs pašus pārsteidza un papildināja mūsu stāstus. Tajos arī vēlamies dalīties!”, stāsta uzveduma galvenā varone Karīna Tatarinova

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Cena EUR 8 – 12 (Ls 5,62 – 8,43)

Informāciju sagatavoja:
Laila Baumane


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Lux
- 2014-01-10 14:25

"Cena 7 – 12 eiro (9.96 – 17.07 lati)"

nekorekts cenu norādījums. pareizi būtu:
Cena 9.96 – 17.07 eiro (7 – 12 lati)

Atbilde: Lux
Administrācija
- 2014-01-13 11:35

Paldies par vērīgumu!
Atvainojamies par neprecīzu pasākuma biļešu cenu atspoguļojumu.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi