×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-09
Jauniešiem piedāvā iespēju doties uz Briseli

Jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem aicināti līdz 31.janvārim pieteikties Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) īstenotajam jauniešu demokrātijas projektam "Jaunā Eiroparlamenta paaudze: demokrātija vienotā Eiropā" (yMED).

Dalība „yMED” projektā jauniešiem dos unikālu iespēju kļūt par jauniešu Eiropas Parlamenta locekli un piedalīties Eiropas Parlamenta sesijas simulācijā, kas notiks LLU 16.-22. martā.

Piedaloties projektā, jaunietim būs iespēja:
•    pieredzēt Eiropas Parlamenta lēmumu pieņemšanas procesu, izteikt savu viedokli un pieņemt rezolūcijas par svarīgiem jautājumiem, kas ietekmē jauniešu dzīves kvalitāti (jauniešu bezdarbs, izglītība, veselība, sociālā atstumtība u.c.);
•    kļūt par vienu no dalībniekiem, kam būs iespēja doties uz Briseli Eiropas Savienības institūciju vizītē; 
•    iepazīties ar gandrīz 80 jauniešiem no sešām dažādām Eiropas valstīm;
•    gūt jaunu pieredzi un zināšanas, piedaloties starpkultūru vakaros, kopējās sporta aktivitātēs, mūzikas un deju pasākumos u.c.

Lai piedalītos projektā, jāaizpilda zemāk pievienotā pieteikuma forma, līdz 31.janvārim tā jānosūta uz e-pastu le_ro@inbox.lv vai lelde.rozentale93@gmail.com un februārī jābūt gatavam piedalīties divu dienu sagatavošanas apmācību seminārā, kur tiks nodrošināta nepieciešamā informācija, lai jaunietis gūtu iemaņas, prasmes un zināšanas par Eiropas Parlamentu.

Neskaidrību gadījumā var sazināties ar projekta vadītāju Daci Mauliņu, sūtot e-pastu uz dace.maulina@llu.lv vai zvanot uz tālruni 63005693.

Projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Tā galvenie mērķi ir veicināt jauniešu aktīvu pilsonisko apziņu un Eiropas pilsonību, attīstīt vienotību un sekmēt iecietību jauniešu vidū un veicināt dažādu valstu jauniešu savstarpējo izpratni.

Projekta īstenošanā piedalās 13 sadarbības partneru organizācijas sešās Eiropas valstīs – Latvijā, Lietuvā, Itālijā, Horvātijā, Čehijā un Rumānijā.


Informāciju sagatavoja:
Maija Jankevica
LLU Projektu daļas pārstāve


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi