×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-12
Dukuri trešo reizi pēc kārtas gūst dubultuzvaru

Svētdien, 12.janvārī skeletonisti Martins un Tomass Dukuri Sanktmoricas trasē guva savu trešo dubultuzvaru pēc kārtas Pasaules kausa posmos. Sacensībās pārliecinoši uzvarēja Martins Dukurs, be otro vietu izcīnīja Tomass Dukurs.

Pirmajā braucienā neapšaubāmu dominanci pār saviem konkurentiem nodemonstrēja Martins Dukurs, kurš trasi veica ar jaunu rekordlaiku (minūte un 8,14 sekundes). Otrajā vietā aiz Martina Dukura pirmo braucienu noslēdza viņa vecākais brālis Tomass, kurš brālim zaudēja 0,57 sekundes. Savukārt trešajā vietā esošo Kristianu Bromliju no Lielbritānijas Tomass Dukurs apsteidza par 0,14 sekundēm.

Otrajā braucienā latvieši turpināja izteikti dominēt, pamīšus uzstādot jaunus trases rekordus. Martins Dukurs otrajā braucienā finišēja pēc minūtes un 7,40 sekundēm, kas ļāva brāli divu braucienu summā apsteigt par 1,09 sekundēm. Savukārt Tomass Dukurs pēc lieliska snieguma otrajā braucienā spēja trešajā vietā finišējušo kanādieti Džonu Feirbeirnu apsteigt par 0,69 sekundēm.

2014.gadā brāļi Dukuri ir triumfējuši visos trijos Pasaules kausa posmos. Pēc šīs uzvaras Martins Dukurs nostiprinājies Pasaules kausa kopvērtējuma līderpozīcijā (1270 punkti), par 65 punktiem atpaliek Aleksandrs Tretjakovs, bet Tomass Dukurs nostiprinājies trešajā pozīcijā ar 1198 punktiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi