×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-13
Aicina uzņēmējus iesaistīties karjeras izglītības akcijā - Ēnu dienas

Lai sniegtu iespēju iepazīt Siguldas novada pašvaldības darbu un rosinātu domāt par nākotnes karjeras iespējām, arī šogad Siguldas novada pašvaldība atsaukusies aicinājumam piedalīties projektā „Ēnu diena” un piedāvās skolēniem iespēju uz vienu dienu kļūt par „ēnām” pašvaldības struktūrvienību darbiniekiem. Tāpat pašvaldība aicina novada uzņēmējus piedāvāt vakances savos uzņēmumos.

Ēnu devēju pieteikšanās un vakanču reģistrēšana vortālā www.enudiena.lv turpināsies līdz 31.janvārim. Ikgadējā karjeras izglītības akcija Ēnu diena šogad notiks 12.februārī, un to organizē biznesa izglītības biedrība „Junior Achievement – Young Enterprise Latvija” sadarbībā ar AS „Swedbank”.

Ēnu diena ir pasaulē populāra karjeras izglītības akcija, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darbavietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Karjeras izglītības akcijas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum nākotnē, kā arī demonstrētu saikni starp izglītību un karjeru, rosinot skolēnus jēgpilni pievērsties mācībām. Veidojot sadarbību starp skolu, sabiedrību un darba vidi, akcija sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē. Latvijā Ēnu diena ir biznesa izglītības biedrības „Junior Achievement – Young Enterprise Latvija” (JA-YE Latvija) reģistrēta preču zīme. Akcija Latvijā tiek organizēta jau kopš 2001.gada.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi