×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-17
Slēpošanas trases atklāj sezonu

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra saldējamajai distanču slēpošanas trasei, kas darbojas jau kopš novembra, šonedēļ pievienojas arī Siguldas un apkaimes kalnu slēpošanas trases.

Kaķīškalna slēpošanas trasē  atvērts mazais kalns, kas nedēļas nogalē strādās no plkst.11.00 – 22.00. Lielais kalns tiks atvērts sestdien no plkst.9.00 Trasē pieejama inventāra noma, darbojas krodziņš. Nedēļas nogalē trasē būs pieejami instruktoru pakalpojumi, uz individuālo apmācību var pieteikties zvanot pa tālruni 67976886. Aktuālākā informācija pieejama www.kakiskalns.lv.

Reiņa trasē ir atvērta galvenā slēpošanas trase un viens pacēlājs. Darbojas inventāra noma, kafejnīca, ir pieejami instruktora pakalpojumi. Brīvdienās darbu sāks arī iesācēju trase, bērnu parks un bērnu slēpošanas skoliņa. Trases darba laiks darba dienās no plkst.14.00 – 22.00, sestdienās no plkst.10.00 – 22.00, bet svētdienās no plkst.10.00 – 20.00. Par jaunumiem un sniega daudzumu trasēs var sekot līdz Reiņa trases mājas lapā www.reinatrase.lv.

Siguldas Pilsētas trase daļu trases plāno atvērt sestdien, 18.janvārī plkst.9.00.

Kordes trasē atvērts mazais kalns, bet lielais kalns tiek aktīvi gatavots. Trases darba laiki darba dienās no plkst.14.00 – 22.00, sestdienās no plkst.9.00 – 22.00, bet svētdienās no plkst.9.00 – 20.00.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atvērta saldējamā distanču slēpošanas trase 1.25 km garumā. Centrā pieejama inventāra noma, slēpju serviss un instruktora pakalpojumi. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra distanču slēpošanas trase ir atvērta katru dienu no plkst.8.00 – 20.00. Sniega daudzumam trasē var sekot līdzi Siguldas mājas lapas www.sigulda.lv web kamerā.

S!gulda Aizrauj ziemā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi