×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-21
Siguldas novada bibliotekāri piedalījās grāmatu draugu ķēdē

Latvijas Nacionālās bibliotēkas akcijā „Grāmatu draugu ķēde - Gaismas ceļš” piedalījās arī Siguldas novada bibliotēku darbinieki, kad simboliski no rokas rokā, no Latvijas Nacionālās bibliotēkas vecās ēkas uz jauno mūsdienīgo celtni Daugavas otrā krastā – Gaismas pili, tika padotas grāmatas. Šajā vēsturiskajā akcijā piedalījās vairāk nekā 14 000 dalībnieku.

Akcijas laikā, no vecās Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas uz jauno Gaismas pili, tika pārvietotas pavisam 2000 grāmatas, ko Latvijas iedzīvotāji bibliotēkai bija dāvinājuši akcijas „Tautas grāmatu plaukts” ietvaros, kad  ikviens varēja  uzdāvināt kādu īpašu grāmatu ar savu ierakstu vai stāstu.

Kopumā akcijā tika iesaistīti vairāk nekā 800 bibliotekāri no visas Latvijas. No Siguldas novada akcijā piedalījās Siguldas novada bibliotēka, Siguldas pagasta bibliotēka, Jūdažu bibliotēka un Mores bibliotēkas bibliotekāres. Bibliotēku darbinieki akcijā darbojās ķēdes posmā, kurš atradās Latvijas Nacionālās bibliotēkas jaunās ēkas iekšpusē, un bija patīkami būt vieniem no pirmajiem apmeklētājiem.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pagasta bibliotēkas vadītāja
Ieva Blaua


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi