×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-27
Latvijas komandai sudraba medaļa komandu stafetē kamaniņu sportā

26.janvārī Siguldas Bobsleja un kamaniņu sporta trasē ar komandu stafeti noslēdzās 45.FIL Eiropas čempionāts kamaniņu sportā.
Par Eiropas čempioniem komandu stafetē kļuva Krievijas komanda ar Natāliju Khorevu, Albertu Demčenko, Vladislavu Južakovu un Vladimiru Makhutinu sastāvā, kas par 0,0350 sekundēm apsteidza latviešus – Elīzu Tīrumu, Mārtiņu Rubeni, Andri un Juri Šicus.  Eiropas čempionāta bronzu izcīnīja Itālijas komandu ar Sandru Gasparini, Armīnu Cīgeleru, Kristianu Oberštolcu un Patriku Gruberu sastāvā.


Pēc finiša Andris Šics atzina, ka konkurenti bija ļoti stipri, ko pierādīja vakardienas un šodienas rezultāti. Mūsu sportisti pateicās treneriem un visai komandai par lieliski sagatavotajām kamanām un ticību viņu spēkiem.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi