×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-27
Vieglatlētu starti pirms atbildīgām sacensībām

Sporta skolas „Arkādija” rīkotajās ziemas vieglatlētikas sacensībās jauniešiem, kuras notika 21.janvārī Rīgas sporta manēžā, piedalījās dalībnieki ne tikai no Rīgas un tuvākās apkārtnes, bet arī no Ventspils, Daugavpils, Aizkraukles un citām tālāko novadu sporta skolām. Tā kā sacensības risinājās pirms atbildīgiem startiem Latvijas ziemas čempionātos, tad tās pulcēja daudz  dalībnieku.

Arī Siguldas Sporta skolas vieglatlēti startēja dažādās disciplīnās, sasniedzot personīgos rezultātus un godalgotas vietas. Īpaši jāatzīmē vidējo distanču skrējēju Kristapa Brunera un Edgara Dauguļa sniegumus 1000 m distancē, sekojoši rezultāti 3.03.77; 2.47.61 - vidējā un vecākā grupā izcīnītas sudraba medaļas, kā arī jāuzteic Paula Dauguļa piektā vieta ar rezultātu 3.08.54 sekundes.

Vidējā grupā spēkiem mērojās Patriks Kikusts 60 m un 300 m distancēs, sasniedzot personīgos rezultātus, attiecīgi 8.47 un 44.49 sekundes, četrdesmit divu dalībnieku konkurencē ierindojās 12.vietā. Liene Modnika 300 m veica 51.52 sekundēs un četrdesmit meiteņu konkurencē palika sešpadsmitā, bet Loreta Lemberga, Dana Zemlīte un treneres Guntas Blūmiņas audzēkne Darja Baranova distanci veica attiecīgi 54.48; 54.84; 57.24 sekundēs.

Treneres Guntas Blūmiņas vidējās grupas audzēknis Reinis Rocēns, atkārtojot personisko rezultātu 60 m distancē, 63 dalībnieku konkurencē ierindojās 11.vietā. Savus spēkus vēl pārbaudīja Jānis Urtāns 60 m distancē un 4 kg lodes grūšanā, Renāts Vanags un Ralfs Meilerts 60 m distancē, kā arī Ralfs Klammers 1000 m distancē.

Vecākajā grupā Adrija Pelēce, uzlabojot savu rezultātu 300 m distancē, divdesmit dalībnieču vidū ierindojās septītajā vietā, rezultāts 48.40 sekundes. Nauris Juris Deksnis 300 m distanci veica 42.69 sekundēs – 11.vieta, bet Ditai Dubovskai 60 m distancē sasniegts rezultāts 8.97 sekundes un Ernestam Elbertam 8.22 sekundes. Ārpus kārtas startējošais juniors Artis Rušiņš sasniedza personisko rezultātu 7.51 sekundi.

Rezultātus var apskatīt Latvijas Vieglatlētikas Savienības mājas lapā – www.lat-athletics.lv

Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi