×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-27
Basketbolisti krāj uzvaras

Jaunu uzvaru sēriju atkal kopj BK „Sigulda” basketbolisti, kas pēdējo divu nedēļu laikā ir pamanījušies tikt pie trim panākumiem pēc kārtas. Uzvarēti arī sīvākie sāncenši.

Pēdējā laikā BK „Sigulda” spēļu kalendārs bija saspringts – astoņu dienu laikā bija jāaizvada trīs spēles, turklāt visas trīs  - izbraukumā. Siguldieši ar šo nebūt ne vieglo misiju tika galā nevainojami.

Vispirms 16.janvārī BK „Sigulda” neatstāja nekādas cerības saviem tā brīža kaimiņiem turnīra tabulā „Bauskas BJSS”, uzvarot ar 55:90. Mājiniekus neglāba pat līgas rezultatīvākā spēlētāja Ivara Zemīša klātbūtne. Jāatzīmē, ka arī pirmajā aplī šajā duelī pārāki bija BK „Sigulda” basketbolisti.

22.janvārī BK „Sigulda” jau otro reizi šosezon pretī stājās „Pārdaugava”. Lai arī pēc pirmā puslaika viesiem bija sešu punktu deficīts, tomēr notikumi otrajā puslaikā visu salika pa plauktiņiem – vēl viena pārliecinoša BK „Sigulda” uzvara ar rezultātu 69:87.

Tomēr visgrūtākais pārbaudījums siguldiešus gaidīja divas dienas vēlāk, kad izbraukumā bija jāaizvada spēle ar BK „Salacgrīva”. Jāatzīmē, ka pirmā apļa pēdējā spēlē Salacgrīvas komanda siguldiešus uzvarēja ar 16 punktu pārsvaru. Pirms revanša cīņas BK „Salacgrīva” atradās pirmajā vietā arī visas līgas kopvērtējumā. Divu līdervienību spēle iesākās ar četriem precīziem siguldiešu trīspunktniekiem, nepilnu divu minūšu laikā iemantojot desmit punktu pārsvaru – 2:12. Vēlāk gan spēles gaita izlīdzinājās un mājiniekiem pat epizodiski izdevās pārņemt vadību, taču spēles ceturtajā ceturtdaļā siguldieši veica kārtīgu izrāvienu, jau laikus sev nodrošinot uzvaru. Beigu rezultāts - 82:97 BK „Sigulda” labā, un uz brīdi atgūta pirmā vieta kopvērtējumā.

31.janvārī BK „Sigulda” aizvadīs pirmo mājas spēli otrajā aplī, kad plkst.19.30 savā laukumā uzņems „Rugāji SC” komandu.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi