×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-28
Eiropas kultūras galvaspilsētas gada atklāšana Siguldā atzinīgi novērtēta

Eiropas kultūras galvaspilsētas gada atklāšana Siguldā izdevusies veiksmīgi, apliecinot siguldiešu vienotību un uzdrīkstēšanos mērķa sasniegšanai. Līdzās tradicionālajām vērtībām Sigulda demonstrēja arī inovatīvas un laikmetīgas idejas. Notikumi Siguldā guvuši lielu nacionālo un ievērojamu starptautisko mediju uzmanību.

Gaismas pastaiga, kas tapusi realizējot siguldietes, mākslinieces Agneses Melbārdes ideju, Siguldas pilsētvidē būs apskatāma vēl visu februāri.

Plašās programmas izveidē un organizēšanā bija iesaistīti daudzi radoši siguldieši, kuriem Siguldas novada pašvaldība izsaka pateicību.

Paldies radošās programmas veidotājiem: Siguldas novada Kultūras centram, direktorei Arisai Pastuhovai, kultūras pasākumu organizatorei Dacei Plešai un režisorei Ilzei Jakubovskai, Siguldas koncertzāles ”Baltais flīģelis” vadītājai Sandrai Zandbergai, Mākslu skolas ”Baltais Flīģelis” direktoram Guntaram Zvejniekam un nodaļu vadītājām Signei Rudukai un Maijai Avotai, Siguldas pagasta Kultūras nama vadītājai Terēzijai Leimanei, māksliniecei Agnesei Melbārdei un viņas radošai komandai.

Paldies visiem, kas piedalījās svētku programmā un nodrošināja tās veiksmīgu norisi: Francijas institūtam, mūziķiem Kasparam Tobim, Kasparam Gulbim, Edijam Eversam un Elmāram Rudzītim, videomāksliniekam Artim Dzērvem, gaisa balonu pilotam Gunāram Dukštem, māksliniekam Jānim Purcenam un viņa radošai komandai, Mākslas un kultūras telpai ”Siguldas Tornis”, radošo darbu galerijai ”Viktora vēstules”, māksliniecei Zinaīdai Ceskei un Ievai Vītolai, grupai „Dzelzs vilks”, personīgi Aijai Kaukulei, māksliniecei Kristīnei Gailītei, Elmāra Gaigalnieka Smilšu galerijai, Siguldas ev. lut. baznīcai, AS „Pasažieru vilciens”, Siguldas Attīstības aģentūrai un Tūrisma informācijas centram, Jauniešu iniciatīvu centram ”Mērķis”, kultūras speciālistiem Guntai Rudzei, Jeļenai Ozoliņai, Uldim Elksnītim, Siguldas pilsētas vidusskolas 12.b. klases audzēknēm Viktorijai Bondarjonokai un Diānai Rižakovai, Siguldas novada Kultūras centra un Siguldas pagasta Kultūras nama darbiniekiem, Mākslu skolas ”Baltais Flīģelis” pedagogiem, Siguldas novada pašvaldības Īpašumu nodaļai, Pašvaldības policijai, SIA Gartens, SIA Fāze, SIA Rav Lat Group.

Paldies SIA „Siguldas minerālūdens” un Agrim Locim par sarūpēto dāvanu ikvienam svētku apmeklētājam.

Siguldas viesi: Eiropas izglītības, kultūras, daudzvalodības un jaunatnes lietu komisāre Andrula Vasiliu, citu Eiropas kultūras galvaspilsētu eksperti un nodibinājuma „Rīga 2014” vadība un mākslinieciskā padome augsti novērtēja mūsu ieguldījumu un piedzīvoto. Ikviens novada iedzīvotājs var būt lepns par paveikto.

Paldies ikvienam, kas bija klāt Eiropas kultūras galvaspilsētas atklāšanas notikumos Siguldā.

Jolanta Borīte
Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvaldes un projekta „Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” vadītāja

Youtube


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi