×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-28
Noslēdzies Latvijas čempionāts Ziemas triatlonā

26.janvārī Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisinājās SPORT2000 Latvijas čempionāts Ziemas triatlonā, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas kauss ziemas triatlonā - 2014 Sigulda ETU Winter Triathlon European Cup.

Neskatoties uz īsti ziemīgiem laika apstākļiem un auksto gaisa temperatūru, kopumā startēja 123 sportisti no tādām zemēm kā Itālija, Krievija, Baltkrievija, Igaunija, Slovākija, Norvēģija, Turcija un, protams, Latvijas.

Ziemas triatlonā sportisti sacenšas, veicot distanci 3 dažādos sporta veidos - skrienot, braucot ar riteni un slēpojot. Trase tika veidota apļos tā, lai līdzjutēji maksimāli daudz varētu sekot līdzi sacensību dalībniekiem, kur skriešanas aplis bija 2,5 km garš, riteņbraukšana notika pa 4 un 7 km apli, bet slēpošana notika pa 1,4 km apli.

Paši pirmie uz startu devās jaunieši un Open grupa, kurā dalību sacensībām varēja pieteikt ikviens interesents, kurš vēlējās izmēģināt spēkus šajā sporta veidā, veicot 2,5 km skriešanā, 4 km riteņbraukšanā un 2,8 km slēpošanā. Tālāk starts tika dots pārējām vecuma grupām (age group), kuri cīnījās par Latvijas čempionāta medaļām, kā arī par SPORT2000 dāvanu kartēm, veicot 5 km skriešanu, 7 km riteņbraukšanu un slēpošanu.

Par uzvarētājiem SPORT2000 LČ Ziemas triatlonā savās vecuma grupās kļuva: Enia Kaņepēja (F13), Ilva Valdone (F15), Lucia Repkovā (F17), Ieva Mauliņa (F), Inese Zvirgzdiņa (F40), Rita Žuravļova (F50), Bruno Krampe (M13), Savēlijs Suharževskis (M15), Branislav Dubeī (M17), Jānis Lagzdiņš (M19), Gints Lūsis (M), Valdis Ukins (M40), Vladimir Sapozhnikov (M50), Andris Dainis (M60).

Sacensības kulmināciju sasniedza, kad distancē devās elites grupas sportisti, kuriem bija jāveic 7,5 km skriešana, 14 km riteņbraukšana un 11,2 km slēpošana. Vīriešu konkurencē nepārspēts palika krievu sportists Pavel Andreev (1:32:17), otrā vietā cits krievu sportists Dmitriy Bregeda (1:33:07), goda pjedestālu noslēdz norvēģu sportists Kristian Monsen (1:33:20). Augsto 7.vietu izcīnīja Latvijas komandas pārstāvis Oskars Muižnieks (1:35:19). Kopumā uz starta stājās 18 sportisti no sešām valstīm. Dāmu konkurencē startēja tikai 6 sportistes, visas no Krievijas. Uzvaru izcīnīja Yulia Surikova (1:50:06), otrā vietā Tatjana Charochkina (1:52:37), trešā vietā Olga Parfinenko (1:53:22).

Sacensību rezultāti.

Sacensības organizēja Latvijas Triatlona federācija, sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un biedrību sporta kluba „SportLat” komandu.


Informāciju sagatavoja:
Jānis Dreiškins
SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi