×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-01-29
Siguldā viesosies labākie „slam dunk” meistari

Ceturtdien, 30.janvārī, Siguldas Valsts ģimnāzijā (SVĢ) notiks basketbola cienītājiem veltīts pasākums. Savas spējas demonstrēs Latvijā labākie slam dunk* meistari, tostarp viens no pasaulē vadošajiem bumbas triecējiem grozā no augšas Kristaps Dārgais. Būs arī konkurss skatītājiem.

30.janvārī plkst.15.00 SVĢ sporta zālē notiks nu jau kārtējais basketbola trenera Klāva Bedrīša organizētais pieredzes apmaiņas pasākums starp viņa audzēkņiem/audzēknēm un pazīstamiem pašmāju spēlētājiem. Šoreiz sarunas par dzīvi un sportu, kā arī kopīgo iesildīšanos papildinās spilgti paraugdemonstrējumi. Ikvienam interesentam būs iespēja vērot kvalitatīvu slam dunk konkursu, kā arī piedalīties aktivitātēs.

Siguldas skatītāju priekšā meistarību demonstrēs Kristaps Dārgais, viens no pasaulē labākajiem slam dunk meistariem, vairāku starptautisku konkursu uzvarētājs. Viņam konkurenci sastādīs: komandas biedrs BK „Valmiera” rindās Ivars Rihards Žvīgurs, kurš aizvadītajā rudenī triumfēja FIBA U-18 Visu zvaigžņu spēles slam dunk konkursā; starptautisku konkursu dalībnieks, „Latvijas Universitātes” basketbolists Roberts Jaunozols; kā arī vietējās apkaimes labākais dankeris Toms Bitītis, kurš pārstāvēs BK „Sigulda”. Ar priekšnesumiem priecēs ne tikai dankeri, bet arī JVC dejotājas.

Klāvs Bedrītis, pasākuma organizators: „Pasākums tiek rīkots, lai turpinātu iesākto tikšanos ar basketbola zvaigznēm. Šoreiz tikai mazliet citā formātā, parādot arī basketbola efektīgāko, skaistāko elementu, piedaloties labākajiem meistariem Latvijā. Sākumā būs KB BBALL akadēmijas audzēkņu kopējā iesildīšanās ar pasākuma viesiem, ko vadīs BK „Valmiera” fizioterapeits Jānis Petronis. Tad būs slam dunk konkurss, pa vidu arī skatītāju konkurss un beigās arī kāda dalībnieku uzruna. Pasākums palielinās popularitāti Siguldas basketbolam, kā arī noteikti radīs jaunu interesi par basketbolu jauniešu vidū.”

*Slam dunk
– bumbas trieciens grozā no augšas ir metiena veids basketbolā, kad spēlētājs ar bumbu rokās lec gaisā vai to notver palēcienā un ar vienu vai abām rokām triec bumbu grozā no augšas. Par veiksmīgu slam dunk metienu tiek piešķirti divi punkti tāpat kā par parastu metienu no spēles.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi