×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-05
Siguldiešiem visu kalumu medaļas Latvijas badmintona čempionātā

Kārlis Vidass jau otro gadu pēc kārtas kļuvis par Latvijas absolūto čempionu badmintonā, uzvarot valsts čempionātā visās spēļu kategorijās. Viņš atkārtoja pagājušā gada panākumus vienspēlēs, dubultspēlēs kopā ar Gunti Lavrinoviču un jauktajās dubultspēlēs pārī ar Moniku Radovsku. Monikai pilns medaļu komplekts – viņai sudraba godalgas kopā ar Jekaterinu Romanovu dubultspēlēs sievietēm un bronza vienspēlēs.

Pirmo reizi pie medaļām valsts pieaugušo čempionātā, izcīnot trešo vietu dubultspēlēs vīriešiem, tika mūsu jaunieši Teodors Kerimovs un Kristaps Jānis Gulbis. Tūlīt aiz goda pjedestāla ceturtajā vietā ierindojās Guntis Lavrinovičs un Jekaterina Romanova vienspēlēs vīriešiem un sievietēm, kā arī jauktajās dubultspēlēs. Vīriešu vienspēlēs pirmajā astotniekā vēl trīs siguldieši Artūrs Akmens – piektais, Didzis Gureckis – sestais un Pauls Gureckis – astotais. Pauls un Didzis vīriešu dubultspēlēs piektajā vietā.

Šis nedēļas nogalē Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē notiks kārtējās badmintona sacensības – LABL 4.posms. Sestdien, 8.februārī sacentīsies spēcīgākie vīrieši un sievietes vienspēlēs un dubultspēlēs, bet svētdien, 9.februārī notiks vienspēles amatieru grupās.

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Gureckis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi