×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-07
Sarunu cikls „Atklājot nezināmo” Jūdažu Sabiedriskajā centrā

Jūdažu Sabiedriskajā centrā 13.februārī plkst.16.30 – pēc zīda gleznu izstādes atklāšanas pasākuma – norisināsies sarunu cikls „Atklājot nezināmo”, kad notiks tikšanās ar Veselības profilakses centra „Malus” Baha ziedu terapeiti Inesi Gulbi.

Terapeite pastāstīs, vaitiešām ziedi spēj mums palīdzēt, kā arī izklāstīs kā ziedu terapija palīdz dievišķajam spēkam nonākt mūsos un palīdzēt vismaigākajā veidā.

Angļu ārsts, ķirurgs un homeopāts E.Bahs (1886–1936) pagājušā gadsimtā atklāja puķes, krūmus un kokus, kuru dziedinošais spēks palīdz pārvarēt negatīvās emocijas – dusmas, bailes, vainas izjūtu, izmisumu, bezcerību, depresiju, atgūt iekšējo mieru, dzīvesprieku un labu veselību.

Baha ziedu terapija ir droša, vienkārša un efektīva, tāpēc to savām vajadzībām lieto miljoniem cilvēku visā plašajā pasaulē. Baha ziedu terapiju var lietot kopā ar ikvienu citu ārstniecības metodi.

Viena no Baha dziedinošās metodes īpašībām ir tās ārkārtīgais maigums. Tā nerada fizisku diskomfortu un ir saistīta tikai ar tīrākajiem un skaistākajiem dabas elementiem. Gandrīz visi Baha izmantotie augi sastopami savvaļā, kur tos tikpat kā nav ietekmējusi cilvēka darbība. Viņš meklēja augus, kuri auguši pilnīgi dabiskos apstākļos, jo tikai tā var nobriest augu dziedinošā enerģija.

Ieejas maksa – EUR 1 (Ls 0,70)

Informāciju sagatavoja:
Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāja
Jeļena Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi