×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-10
Siguldas 1.pamatskolā janvāris – mācību priekšmetu mēnesis

Janvārī Siguldas 1.pamatskolas skolēni gan aktīvi piedalījās dažādās mācību priekšmetu olimpiādēs, gan veica pētījumus, apskatīja izstādi, klausījās lekcijas un piedalījās konkursos.

Janvāra sākumā skolēni varēja noklausīties AS „Sadales tīkls” pārstāvja lekciju par drošību darbā ar elektroiekārtām. Atceroties Latvijas Tautas frontes 25.gadadienu, skolēni iepazinās ar Latvijas Tautas frontes muzeja izstādi „Latvijas tautas atmoda – Latvijas valsts neatkarības atjaunošana”. 5.–9.klašu skolēni piedalījās starptautiskā pētniecisko darbu konkursā „Vēsture ap mums”, pētot, kā Pirmais pasaules karš mainījis cilvēku dzīves – 30 labāko darbu autori prezentēja paveikto novada konkursā Siguldas Valsts ģimnāzijā, bet 10 darbi tiks sūtīti uz 3.kārtu Rīgā.

Tāpat skolēni piedalījās skolas vizuālās mākslas olimpiādē „Drošība”. 7.klašu skolēni parādīja savas zināšanas un prasmes gan krievu valodas konkursā „Iepirkšanās”, kura nākamā kārta norisināsies jau Siguldas novada ietvaros, gan angļu valodas pēcpusdienā, pārbaudot savu erudīciju un spēju iejusties dažādos tēlos. Savukārt 8. un 9.klašu skolēni varēja papildināt savas zināšanas ķīmijas darbnīcā „pH vides noteikšana”.

6.februārī 7.–9.klašu komandas (3 meitenes un 3 zēni) piedalījās konkursā „Erudīts”, atbildot uz dažādiem jautājumiem par latviešu un krievu valodu, matemātiku, mākslu un citiem mācību priekšmetiem. 1.vietu ieguva 9.b klase (Krista Ļemantoviča, Patrīcija Stelmaka, Elīna Sabīne Nežborte, Jānis Jansons, Kristaps Nežborts un Imants Brolišs). 2. un 3.vietas ieguvēji tika noskaidroti papildkārtā, kurā bija jānosauc to valstu hokeja izlases, ar kurām Latvijas komandai jāspēlē XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs. To visprecīzāk paveica 7.a klases komanda, iegūstot 2.vietu. 3.vieta – 9.a klasei.

Paldies visiem par ieguldīto darbu – gan skolotājiem par organizēšanu, vērtēšanu un atbalstīšanu, gan skolēniem par piedalīšanos!

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Konošonoka,
Siguldas 1.pamatskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā,
tālr. 67973800


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi