×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-13
PAPILDINĀTS: Latvijas Olimpisko medaļu kaltuve Sigulda aicina sagaidīt brāļus Šicus un atbalstīt brāļus Dukurus

Latvijas kamaniņu divnieks, siguldieši Andris un Juris Šici, trešdien, 12.februārī XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas godalgas. Savukārt ceturtdien, 13.februārī, pirmajā komandu stafetē Olimpisko spēļu vēsturē, Latvijas kamaniņu braucēji Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un olimpiskās bronzas ieguvēji divnieku ekipāžām Andris un Juris Šici, izcīnīja bronzas medaļas.

Sestdien, 15.februārī plkst.13.30 notiks olimpiešu brāļu Šicu svinīga sagaidīšana pie Siguldas dzelzceļa stacijas. Kamaniņu braucējus Šicus siguldieši sagaidīs ar Latvijas valsts karogiem, plakātiem un īpaši veidotu Slavas aleju. Pasākuma laikā būs iespēja saņemt olimpiešu autogrāfus.

Savukārt no plkst.16.45 līdz 19.45 dzelzceļa stacijas laukumā līdzjutēji tiek aicināti vērot skeletonistu – Martina un Tomasa Dukuru braucienus un atbalstīt mūsu sportistus pie lielā ekrāna.

Jau kopš ceturtdienas Siguldas centrā ir pacelti Latvijas valsts karogi. Valsts karogus pie savām mājām aicināti izkārt arī iedzīvotāji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Ilze
- 2014-02-15 16:05

Lieliski brāļi! Medaļa ir laba darba rezultāts. Īpaši pēc smagas traumas tikt līdz medaļai ir apbrīnojami! Austrieši pieļāva kļūdas nevis latvieši. Latvieši lieliski brauca un tika pie medaļas. Lai laba veselība brāļiem un apņēmība iedvesmot ļaudis sportam!

Ozolins
- 2014-02-15 13:32

Apsveicu ar cūceni!!!
Nebūtu Austriešiem samisējies - bronzu kā savas ausis neredzētu.

Atbilde: Ozolins
Laurinjsh
- 2014-02-16 07:38

ieradās latvietis tipiskais.....

Atbilde: Ozolins
annelite
- 2014-02-17 19:34

Izskatās kad kādam nu nemaz nekādas cieņas nav,pats neko nevar,kā tikai citus norakt.

Zane_Lauka
- 2014-02-14 14:23

No sirds apsveicam!

Pasākumi