×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-15
Latvijas Olimpisko medaļu kaltuve Sigulda aicina sagaidīt Dukuru ģimeni

Sestdien, 15.februārī Latvijas skeletonists, siguldietis Martins Dukurs XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgu, otro reizi karjerā kļūstot par olimpisko vicečempionu. Skeletonists Tomass Dukurs četru braucienu summā ieņēma ceturto vietu, otro reizi karjerā paliekot aiz olimpiskā goda pjedestāla.

Latvijas skeletonistu komanda Latvijā atgriezīsies pirmdien, 17.februārī ap plkst.21.00. Komandas sagaidīšana Siguldā plānota ap plkst.22.30 pie dzelzceļa stacijas. Skeletonistus siguldieši sagaidīs ar Latvijas valsts karogiem, plakātiem un īpaši veidotu Slavas aleju. Par godu Olimpiešiem uzstāsies grupa „Dzelzs vilks” un notiks  uguņošana.

Jau ziņots, ka Latvijas kamaniņu divnieks, siguldieši Andris un Juris Šici, trešdien, 12.februārī XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas godalgas. Savukārt ceturtdien, 13.februārī, pirmajā komandu stafetē Olimpisko spēļu vēsturē, Latvijas kamaniņu braucēji – Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un olimpiskās bronzas ieguvēji divnieku ekipāžām Andris un Juris Šici, izcīnīja bronzas medaļas. Latvijas kamaniņu braucējus siguldieši svinīgi sagaidīja 15.februārī. Pēc kamaniņu braucēju sagaidīšanas siguldiešiem bija iespēja dzelzceļa stacijas laukumā vērot skeletonistu – Martina un Tomasa Dukuru braucienus.

Siguldas centrā jau kopš 13.februāra ir pacelti Latvijas valsts karogi. Valsts karogus pie savām mājām aicināti izkārt arī novada iedzīvotāji.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


sandrisandri
- 2014-02-18 09:02

Tiešām MALAČI!!!

annelite
- 2014-02-17 19:35

Mēs visi esam Lepni par brāļiem DUKURIEM!!!
Lai izdodas arī turpmāk!

Renārs
- 2014-02-17 15:51

Prieks par mūsu olimpiešiem un brāļiem Dukuriem un visu komandu.Mums nevajag to bleķi kaklā lai apzinātos to ka mūsu Siguldieši ir labākie pasaulē jau ilgu laiku un tādi arī būs.Apsveicu ar sasniegto un novēlu nepadoties un turpināt iesākto.Domāju ka daudzi siguldieši manis teiktajam piekritīs.

Valdis
- 2014-02-17 11:19

Protams, kā ir, tā ir... Bet iekšēji tik ļoti žēl abu brāļu.
Sveicam Martinu ar sudrabu!

Pasākumi