×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-17
Izsludina projektu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm 2014.gadā

Jau trešo gadu Siguldas novada pašvaldība izsludina atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem, kuru mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu saturīgu, lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu, kā arī atbalstīt izglītības iestāžu, nevalstisko organizāciju un fizisko personu iniciatīvu bērnu un jauniešu brīvā laika organizēšanā.

Kopumā šim mērķim pašvaldības Izglītības pārvaldes budžetā ir ieplānoti EUR 7 114. Saskaņā ar nolikumu katrs projekts var pretendēt maksimāli uz EUR 1 000, plānojot arī vismaz 25% līdzfinansējumu no kopējās projekta summas. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novada pašvaldības skolu skolēni un novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Iesniegtos projektus vērtēs komisija, kuras priekšsēdētāja ir Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos un Izglītības un kultūras komitejas vadītāja Līga Sausiņa, komisijā piedaloties Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centra vadītājai Kristīnei Freibergai, Kultūras pārvaldes vadītājai Jolantai Borītei, Sporta pārvaldes vadītājai Zandai Abzalonei un Izglītības pārvaldes vadītājas vietniecei Sandrai Ķirulei. Vērtējums notiks atbilstoši nolikumā ietvertajiem kritērijiem, maksimālais punktu skaits, lai saņemtu atbalstu, ir vismaz seši punkti. Komisijas vērtējums tiek apstiprināts ar Izglītības un kultūras komitejas atzinumu, pēc kura ar katru projekta iesniedzēju tiks noslēgts līgums par projekta īstenošanu.

Saskaņā ar nolikumu, projektu konkursa pieteikumi jāiesniedz līdz 1.aprīlim. Nolikums pieejams Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv sadaļā „Izglītība”.

2013.gadā konkursam par bērnu un jauniešu vasaras nometņu organizēšanu tika iesniegti 15 projekti, kuros tika pieprasīts finansējums EUR 14 476,30 (Ls 10 174). Atbalstīti tika desmit projekti, kurus iesniedza: Mores pamatskola, biedrība „A2”, Siguldas Sporta skola, Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas novada Jaunrades centrs, Laurenču sākumskola, nodibinājums „Iespējamā misija”, Siguldas Valodu centrs bērniem un jauniešiem „Hello” un Lienes Circenes kultūrizglītojošā biedrība.
 
Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi