×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-17
Aicinām stacijas laukumā sagaidīt Dukuru ģimeni

Siguldas novada pašvaldība pirmdien, 17.februārī, jau no plkst.21.00 aicina siguldiešus pulcēties dzelzceļa stacijas laukumā, lai aptuveni plkst.22.30 suminātu Latvijas skeletona komandu un Dukuru ģimeni.

„Aicinu ikvienu, kas novērtē mūsu sportistu augstos sasniegumus un vēlas apliecināt savu atbalstu Dukuru un Šicu ģimenēm, neskatoties uz vēlo vakara stundu, atnākt un atbalstīt siguldiešus, kuri ar savu neatlaidību un augstajiem sasniegumiem ir piemērs ikkatram no mums. Šī ir kārtējā unikālā iespēja siguldiešiem būt kopā, atbalstīt vienam otru un lepoties ar savu līdzcilvēku sasniegumiem,” uz pasākumu aicina Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

No plkst.21.00 stacijas laukumā klātesošie varēs vērot XXII Ziemas Olimpisko spēļu video ierakstus, bet no plkst.22.00 sāksies grupas „Dzelzs vilks” muzikālie priekšnesumi. Latvijas skeletona komandas ierašanās Siguldā plānota aptuveni plkst.22.30. Olimpiešus siguldieši aicināti sagaidīt ar valsts karogiem, plakātiem un īpaši veidotu Slavas aleju. Pasākuma noslēgumā, aptuveni plkst.23.00, par godu astoņiem siguldiešiem, kas Latvijas vārdu aizstāv XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos, notiks uguņošana.

Jau ziņots, ka Latvijas kamaniņu divnieks, siguldieši Andris un Juris Šici, 12.februārī XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas godalgas. Savukārt 13.februārī, pirmajā komandu stafetē Olimpisko spēļu vēsturē, Latvijas kamaniņu braucēji – Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis un olimpiskās bronzas ieguvēji divnieku ekipāžām Andris un Juris Šici, izcīnīja bronzas medaļas. 15.februārī Latvijas skeletonists, siguldietis Martins Dukurs XXII Ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos izcīnīja sudraba godalgu, otro reizi karjerā kļūstot par olimpisko vicečempionu. Skeletonists Tomass Dukurs četru braucienu summā ieņēma ceturto vietu, otro reizi karjerā paliekot aiz olimpiskā goda pjedestāla.

Par godu siguldiešu sasniegumiem pilsētas centrā jau kopš 13.februāra ir pacelti Latvijas valsts karogi. Valsts karogus pie savām mājām izkar arī novada iedzīvotāji.

Šī ir Latvijas veiksmīgākā ziemas Olimpiāde. Iepriekš Vankūverā Latvijas sportisti izcīnīja divas sudraba medaļas, bet šogad Sočos latviešu sportisti jau ieguvuši vienu sudraba un divas bronzas godalgas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi