×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-18
Siguldas vieglatlētiem sudrabs un bronza Latvijas vieglatlētikas čempionātā

Nedēļas nogalē Kuldīgas vieglatlētikas sporta manēžā notika Latvijas ziemas čempionāts junioriem un jauniešiem. Augstus sasniegumus parādīja Siguldas Sporta skolas vieglatlēti, izcīnot sudraba un bronzas medaļas.

Sudraba medaļu jauniešiem 1000 m distancē izcīnīja Edgars Daugulis, uzrādot savu sezonas labāko rezultātu 2.45.23. Arī 600 m distancē Edgaram izcīnīta augstā piektā vieta, rezultāts 1.30.43.

Junioru spēcīgajā konkurencē Valters Reinis Rasnačs 60 m distancē, sasniedzot personīgo rezultātu 7.26, izcīnīja bronzas medaļu, kā arī 300 m distancē, veicot to ar laiku 37.77 ierindojās sestajā vietā. Vēl junioru grupā startēja Artis Rušiņš, kurš 60 m veica 7.53 un 47 dalībnieku vidū bija piecpadsmitais.

Ar ļoti augstu rezultātu 3000 m distancē, 9.49.01, apsteidzot otrās vietas ieguvēju par 11 sekundēm, Toms Ķēdis jauniešu konkurencē bija labākais, bet skrienot pavisam nedaudz aizskāra konusu, ar kuru tika iezīmēta celiņa iekšējā līnija, un tiesnešu principiālais lēmums par diskvalifikāciju liedza Tomam saņemt zelta medaļu.

Šķēpa metējs Ričards Griezītis, startējot 5 kg lodes grūšanas disciplīnā, izcīnīja ceturto vietu, tikai trīs cm viņu šķīra no godalgotās trešās vietas. Nauris Juris Deksnis ar personisko rezultātu 40.34 veica 300 m distanci un 40 dalībnieku vidū ierindojās piecpadsmitajā vietā.

Šie panākumi ir kā stimuls tālākam gatavošanās posmam, lai veiksmīgi startētu Latvijas čempionātos vieglatlētikā vasaras sezonā. Novēlam vairāk veiksmes un tā turpināt tālāk!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Sporta skolas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi