×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-18
Novada skolu basketbola turnīrā C vecuma grupā uzvar ģimnāzijas komanda

13.februārī Siguldas Sporta skolas zālē risinājās Siguldas novada skolu sacensības basketbolā C vecuma grupai (2000.-2001.g.dz.), kurā piedalījās piecas novada skolas: Siguldas Valsts ģimnāzija, Siguldas pilsētas vidusskola, Allažu pamatskola, Siguldas 1.pamatskola un Laurenču sākumskola.

Spēļu rezultātus lielā mērā ietekmēja tas, cik katrā no šīm skolām mācās Sporta skolas basketbola nodaļas audzēkņi. Tā kā ģimnāzija varēja izveidot komandu, kurā spēlēja Sporta skolas U-14 grupas basketbolisti ar augumā raženo Māri Ramani un rezultatīvāko spēlētāju Dāvidu Vīksni priekšgalā, tad pašsaprotami, ka šai komandai neviena cita skola nespēja likt pretī kaut cik vērā ņemamu pretestību. SVĢ pārliecinoši uzvarēja visās spēlēs un izcīnīja 1.vietu novadā, iegūstot arī tiesības 27.februārī startēt Vidzemes reģiona sacensībās, kur tiks dalītas ceļazīmes uz valsts finālsacensībām.

2.vietu novada turnīrā izcīnīja Allažu pamatskolas komanda, kurā labu sniegumu parādīja Ričards Fedečko, Rūdolfs Malcenieks, Raivo Zvaigzne un pārējie komandas spēlētāji. 3.vietas liktenis izšķīrās spēlē starp Siguldas pilsētas vidusskolas un 1.pamatskolas komandām. Lai arī 1.pamatskolas komandā spēlēja divi Sporta skolas U-14 grupas puiši, pilsētas vidusskolas 2001.gadā dzimušajiem puišiem tomēr izdevās uzvarēt ar 3 punktu pārsvaru 17:14. Lielākais ieguldījums uzvaras kaldināšanā bija Ernestam Artūram Bērzem, Danielam Iļjinam, Kasparam Krievam, Naurim Dziļumam, Oto Laivam.

5.vietā ierindojās Laurenču sākumskolas komanda, kuras puiši jāuzteic par vēlmi spēlēt turnīrā par spīti grūtībām komandas komplektēšanā, jo tā ir 6-gadīgā sākumskola ar pagaidām nelielu audzēkņu skaitu vecākajās klasēs. Gusts Narnickis, Armands Miltiņš, Edvards Petrovskis, kuri trenējas Sporta skolas Basketbola nodaļā, veidoja skolas komandas kodolu. Viņiem veiksmīgi palīdzēja J.N.Janovs, D. Rūķītis, P.Zariņš un G.Zariņš.

Turnīra pirmo trīs vietu ieguvējas komandas tika apbalvotas ar kausu, katra komanda saņēma diplomu un balvu. Tika apbalvoti arī katras komandas labākie spēlētāji, šīs balvas saņēma: Dāvids Vīksne (SVĢ), Ričards Fedečko (Allažu pamatskola), Ernests Artūrs Bērze (SPV), Roberts Lezdiņš (1.pamatskola), Gusts Narnickis (Laurenču sākumskola).

Turnīra spēles tiesāja Allažu pamatskolas 9.klases skolnieks Emīls Kalniņš, kurš šajā sezonā veiksmīgi spēlē LJBL 1.divīzijā Juglas U-16 komandā.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi