×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-18
Siguldietei 3.vieta Latvijas čempionātā distanču slēpošanā

15.-16.februārī Priekuļu Slēpošanas un biatlona kompleksā notika FIS sacensības Latvijas čempionāta otrā posmā distanču slēpošanā. Dāmu konkurencē 5km klasiskajā stilā sīvajā konkurencē par uzvaru kanādiete Daria Bītija par 1,3 sekundēm apsteidza igaunieti Kati Tamjarvu, bet trešo vietu ieguva kanādiete Alisona Māršala. Labākā no Latvijas pārstāvēm 20 dalībnieču vidū bija Anda Muižniece, kura uzvarētājai zaudēja 2:07 un izcīnīja 9.vietu, bet aiz viņas 42 sekundes bija desmitnieku noslēdzošā jauniešu grupas pārstāve Vineta Pētersone.

Dāmām 5km distancē līdzīga cīņa par uzvaru noritēja starp kanādieti Bītiju un igaunieti Tamjarvu. Pēc pusdistances (2,5km) 4 sekundes priekšā bija kanādiete. Igauniete otrajā aplī pietuvojās, tomēr par 1,3 sekundēm atzina Bītijas (15.vieta pasaules junioru čempionātā 5km klasikā – aut.piez.) pārākumu. Līdz ar to pirmo reizi Priekuļos skanēja „Oh, Canada”. Trešajā vietā ierindojās kanādiete Alisone Māršala, kuras kontā 15 starti pasaules kausa posmos, kuros četras reizes bijusi četrdesmitniekā, kā arī divas reizes viņa ir bijusi pasaules junioru čempionātā sprintā pusfināla divpadsmitniekā. Pirmajā sešiniekā iekļuva piecas kanādietes. Septīto vietu pusotru minūti aiz uzvarētājas izcīnīja igauņu jaunais talants Mariele Pulles, kurai pirms trim mēnešiem palika tikai piecpadsmit gadi, bet aiz viņas 8.vietā ierindojās lietuviešu biatloniste Natālija Kočergina.

Kā jau to varēja gaidīt, labākā no mūsējām bija Anda Muižniece, kura no uzvarētājas atpalika 2:08 un 20 dalībnieču vidū ieņēma 9.vietu, par 43 sekundēm apsteidzot 14 gadus jauno Vinetu Pētersoni, kura bija otra labākā no mūsējām, kopējā ieskaitē noslēdzot desmitnieku. Abas veterānes Laima Klauža un  siguldiete Laura Lapiņa līdzīgi cīnījās par trešo vietu Latvijas pārstāvju vidū, apsteidzot vairākas jaunās slēpotājas, arī izlasē esošas. Vienmērīgāk spēkus sadalījusi un no uzvarētājas atpaliekot 2:56, Laima par 20 sekundēm apsteidza Lauru, kura šajā distancē bija uzvarējusi Latvijas čempionātā pirms 25 gadiem.

Informācija no www.infoski.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi