×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-20
Deju kolektīvs „Vizbulīte” pagarina tērpu akciju

Deju kolektīvu „Vizbulīte” 1964. gadā izveidoja skolotāja Daina Štāla, iesākumā tas bija deju pulciņu. Šis ir „Vizbulītes” pusgadsimta jubilejas gads – 50 gadu jubileju dejotāji svinēs 3. un 4.maijā.

„Deju kolektīvā šo gadu laikā ir izaugušas vairākas paaudzes, kā arī dejojot, cauri gadu gadiem, ir bijuši visādi koncerti, izrādes, pasākumi, pēc kuriem ne vienmēr visi krāšņie tērpi vai to detaļas ir atgriezušās tērpu noliktavā. Jubilejas gads likās ļoti labs iemesls, lai bez kautrēšanās tērpu noliktavā atgrieztos paslēpusies jostiņa, krekls, saktiņa vai bikses, vainags, blūzīte vai kāds Ziemassvētku izrādes "burkāns" vai "pele". Arī pāraugušās pastaliņas vai apakšbruncis, mēģinājuma tērps vai tērpu maiss – viss noderēs nākamajām izrādēm un pasākumiem. Vārdu sakot – mēs aicinām patīrīt mājas plauktus un, ja Jums liekas, ka tas var noderēt dejotājiem vai deju pasākumiem, lūdzu, nesiet uz Siguldas novada Kultūras centru,” aicina deju kolektīva „Vizbulīte” vadītāja Indra Ozoliņa.

Tērpus Siguldas novada Kultūras centrā būs iespējams atstāt līdz 8.martam.


Informāciju sagatavoja:
d/k " Vizbulīte" vadītāja
Indra Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi