×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-20
Pašvaldība nodrošina iedzīvotājiem iespēju atstāt ziņojumus automātiskajā atbildētājā

Lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju izteikt ierosinājumus un ziņot par aktuāliem jautājumiem, kopš februāra, zvanot pēc pašvaldības Pakalpojumu centra darba laika pa bezmaksas tālruni 80000388, iedzīvotājiem ir iespēja atstāt ziņojumus automātiskajā atbildētājā. Atstāto informāciju pašvaldības darbinieki rūpīgi uzklausīs, izvērtēs, reģistrēs un, ja iedzīvotājs būs atstājis savu kontaktinformāciju, sazināsies ar viņu, lai informētu par ziņojuma tālāko gaitu.

„Šī ir arī iespēja iedzīvotājiem anonīmi atstāt informāciju, kas norāda par nekārtībām Siguldas novadā, huligānismu un citām problēmām, ar ko sastopas iedzīvotāji. Nepieciešamības gadījumā pašvaldības darbinieki informāciju nodos Pašvaldības policijai,” skaidro Pakalpojumu centra darbinieki.

Jau ziņots, ka no 2014.gada sākuma, lai uzlabotu iedzīvotāju apkalpošanu un pašvaldības pakalpojumu pieejamību, ir pagarināts pašvaldības Pakalpojumu centra darbalaiks, un iedzīvotājiem ir nodrošināta iespēja pašvaldības pakalpojumus saņemt arī sestdienās, kad Pakalpojumu centrā novadnieki var deklarēt dzīvesvietu, saņemt Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju ID kartes, iesniegt iesniegumus, veikt maksājumus un saņemt citus pašvaldības pakalpojumus. Janvārī iespēju saņemt pašvaldības pakalpojumus brīvdienās, izmantojuši turpat 50 iedzīvotāji.

Kopš februāra sākuma Pakalpojumu centrā var saņemt arī Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus.

Tāpat Pakalpojumu centrā katru pirmdienu no plkst.16.00 līdz 18.00 pēc iepriekšēja pieraksta ir pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas ar pašvaldības funkcijām saistītos jautājumos. Uz konsultācijām aicinām pieteikties pa tālruni 80000388.

Pakalpojumu centra darba laiks: pirmdienās un ceturtdienās no plkst.8.00 līdz 18.00, otrdienās, trešdienās un arī piektdienās no plkst.8.00 līdz 17.00, bet sestdienās no plkst.9.00 līdz 12.00.

Lai vēl vairāk uzlabotu iedzīvotāju informētību par norisēm Siguldas novada pašvaldībā un Domes deputātu pieņemtajiem lēmumiem, no 2014.gada aprīļa novada iedzīvotājiem pašvaldības mājas lapā būs iespēja vērot Domes sēžu tiešraidi un ierakstus.

Atgādinām, ka informācija par pašvaldības pakalpojumiem un aktuālākā informācija ir pieejama pa bezmaksas tālruni: 80000388.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi