×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-24
Meklē jaunus talantus bobslejā un skeletonā

Jau ilgus gadus Latvijai bobslejā un skeletonā ir vieni no labākajiem panākumiem ziemas Olimpiskajos sporta veidos. Bobslejisti un skeletonisti regulāri spējuši cīnīties par augstām vietām pasaules mērogā, Olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātos. Skeletonā jau piecus gadus pēc kārtas pasaules kausu ieguvis Martins Dukurs, uz pjedestāla kāpj arī Tomass Dukurs. Bobslejā vairāki atzīstami panākumi Oskara Melbārža komandai, uz augšu kāpj arī pavisam jaunais pilots Oskars Ķibermanis.

Lai būtu arī iekšējā konkurence un turpinājums nākotnē, tiek meklēti jauni talanti gan skeletonā, gan bobslejā. Tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevi apliecinoši jaunieši, vēlams no 17- 26 gadu vecumam, augumā no 170 un vairāk. Būtu labi, ja kandidāti spētu veikt 30 metrus gaitā vismaz 3.20 sekundēs, tālumā no vietas spētu aizlēkt vismaz 2.75 m.

Atlases testu programmā: 30 m skrējiens gaitā, tāllēkšana no vietas, bobsleja trenažiera stumšana.

Jauno bobslejistu un skeletonistu testi notiks sestdien 1.martā plkst.12.00 Rīgā, Augšielā 1, Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi