×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-27
Paziņojums par detālplānojumu Dzērveņu ielā un "Rozītes"

Paziņojums par detālplānojuma publisko apspriešanu "Rozītes"

Ar Siguldas novada Domes 2014.gada 19.februāra sēdes lēmumu (sēdes protokols Nr.5, 4.§) nolemts nodot nekustamā īpašuma „Rozītes” Allažu pagastā, Siguldas novadā, LV-2154 (kadastra apzīmējums 80420060008) detālplānojuma projektu publiskajai apspriešanai.
Publiskās apspriešanas termiņš ir no 3. līdz 24.martam, kuras laikā detālplānojuma projekts ir pieejams Siguldas novada Būvvaldē, Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā, pašvaldības darba laikā.

Publiskās apspriešanas sanāksme notiks 2014.gada 13.martā plkst.10.00 Siguldas novada Būvvaldes telpās.
Rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus par detālplānojumu var iesniegt Siguldas novada Būvvaldē līdz 24.martam, iesniegumā norādot vārdu, uzvārdu un adresi, bet juridiskajām personām – nosaukumu, adresi un reģistrācijas numuru.

Paziņojums par detālplānojuma projekta publisko apspriešanu Dzērveņu ielā

Siguldas novada Dome 2014.gada 19.februārī ir pieņēmusi lēmumu (prot.Nr.5, 5.§) par detālplānojuma projekta nekustamajiem īpašumiem Dzērveņu iela 6, kad.nr.80150022816, Dzērveņu iela 9, kad.nr.80150020124, Dzērveņu iela 11, kad.nr.80150020125, Siguldā, Siguldas novadā, nodošanu publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai. Detālplānojuma projekta publiskās apspriešanas termiņš ir noteikts no 2014.gada 25.februāra līdz 18.martam.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 13.martā plkst.17.00 Siguldas novada Būvvaldē, Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā. Ar izstrādāto detālplānojuma redakciju var iepazīties Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv un Siguldas novada Būvvaldē, Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā, Siguldas novadā, LV-2150, katru darba dienu, pašvaldības darba laikā. Savukārt līdz 18.martam var iesniegt rakstiskus priekšlikumus un ieteikumus par izstrādāto detālplānojuma redakciju.
Pielikumā: dokuments Nr.1, dokuments Nr.2, dokuments Nr.3, dokuments Nr.4.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi