×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-02-27
Šonedēļ Siguldas novadā – Ziemas festivāla atklāšana, Robotikas konkurss, ziemas pelde un citi sporta pasākumi

Piektdien Siguldas novada Jaunrades centrs uzņems jauniešus no Latvijas un Lietuvas, kas pierādīs savus spēkus pirmajā Lego Robotikas konkursā, savukārt Siguldas Sporta skolā par uzvaru cīnīsies BK „Sigulda”.

Sestdien Siguldā tiks dots starts Tūrisma rallijam, kas aizsāks IV Ziemas festivāla bagātīgo programmu. Tie, kas peldas visu cauru gadu, tiek aicināti piedalīties Ziemas peldē, kas notiks Roķēnu ūdenskrātuvē, savukārt pārējie tiek aicināti vērot sacensības klātienē, kurās paredzēti arī paraugdemonstrējumi staigāšanā pa virvi virs āliņģa. Vakarā Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Ziemas festivāla svinīgais atklāšanas pasākums, kas sola bagātīgu izklaides un kultūras programmu.

Turaidas muzejrezervāts aicina svinēt Meteņus, kas iezīmē ziemas aiziešanu un met metus uz pavasara jauno darba cēlienu. Svētki, kad pēdējo reizi pirms vasaras ļaudis dodas maskotos gājienos un ciemojas cits pie cita.

Vēl Ziemas festivāla laikā Siguldā iespējams apskatīt astoņus īpaši veidotus gaismas objektus – Ieziemots!* Gaismas piepildītas aukstumnīcas, kurās sintetizēti un elektribizēti vairāki dabas motīvi, atsevišķas vielas un procesi. Ar krāsām, gaismām, trokšņiem un skaņām. Objekti izvietoti pie Siguldas dzelzceļa stacijas, kā arī Pils ielā un Raiņa ielā. Ieziemoja: Agnese Melbārde ar radošo komandu.

Piektdien, 28.februārī

Plkst.10.00 Starptautisks projekts „Aktīvi pilsoņi Eiropai” Siguldas novada Kultūras centrā. Notiks konference par mākslas un kultūras pakalpojumiem Eiropā, meistardarbnīcas un Meteņa dienas svinības.
Plkst.10.00 Pirmais Lego Robotikas konkurss un Latvijas elektronikas pulciņu darbu izstāde Jaunrades centrā.
Plkst.19.30 Latvijas Basketbola līga 3 Siguldas Sporta skolā. Spēlē BK „Sigulda” – BK „STASIS Alūksne”.

Sestdien, 1.martā

Plkst.8.00 Tūrisma rallijs.
Plkst.8.00 Latvijas kauss kalnu slēpošanā Kordes tasē.
Plkst.9.30 "Tarzāna kauss" Olimpiskajā centrā "Sigulda".
Plkst.11.00 Latvijas un ārzemju folkloras kopas ieskandinās Siguldas novadu – svinot pie Siguldas dzelzceļa stacijas („Senleja” un Somijas pārstāvji), Siguldas pagasta Kultūras namā („Dandari” un Igaunijas pārstāvji), Allažu pagasta pārvaldē („Putni”) un Jūdažu Sabiedriskajā centrā („Ceiruleits”).
Plkst.12.00 Sacensības „Siguldas Ziemas pelde” Roķēnu ūdenskrātuvē
Plkst.12.00 Latvijas Jaunatnes basketbola līga U-14 Siguldas Sporta skolā. Spēlēs Sigulda – Kandava.
Plkst.14.00 Meteņdiena Turaidā.
Plkst.17.00 Meteņdienas danči Siguldas pagasta Kultūras namā
Plkst.19.00 Ziemas festivāla atklāšana Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā

Svētdien, 2.martā

Plkst.8.00 Latvijas kauss kalnu slēpošanā Kordes tasē.
Plkst.10.00
Zoles spēle Siguldas Sporta skolā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi