×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-05
Siguldas Ziemas festivāla Mākslas akcija „Soči – Sigulda”

6.martā Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Mākslas nodaļa aicina uz daudzkrāsainu mākslas akciju „Soči – Sigulda”.

Akcijā aicinātas piedalīties Siguldas apkārtnes Mākslas skolas – mūsu draugi un kaimiņi no Krimuldas, Līgatnes, Cēsīm, Ropažiem, Nītaures, Ogres, Saulkrastiem, Garkalnes. Akcijas laikā plkst.15.00 līdz 17.00 tiks veidoti vides mākslas objekti „Sapņu kamanas”.

Akcijas noslēgumā būs apskatāma vides objektu izstāde, bet plkst.18.00 speciāli veidota gaismas projekcija „Soči – Sigulda”. Dalībnieki varēs piedalīties interaktīvā kinektspēlē „Vērtību okeāns”.

Kādas vērtības tad atklās šis okeāns?
Mākslas skola iemāca bērniem kultūras un mākslas pamatvērtības. Tāds ir mūsu uzdevums – iemācīt atšķirt īsto no mazvērtīgā, bet kas gan ir tas, kurš spēj pateikt – šī ir patiesa vērtība, bet šis – bezvērtīgs nieks.

Interaktīvās publiskās spēles ir pasaulē populāra sociāla aktivitāte, jo tajās piedalās visi – neskatoties ne uz vecumu, ne tautību atšķirībām. Latvijā vienīgie, kas profesionāli šādas lielformāta interaktīvās prjekcijas un publiskās spēles veido ir mūsu projekta partneri – „PARUS Studio”.

„Soči – Sigulda” – pats par sevi ir pasākums, kas atraktīvā veidā ironizē par paradoksālo – Ziemas Olimpiāde un palmas, ledus un sniegs, kam apkārt tropiskas ainavas – eksotika vai cilvēku pārmērība? Mūsu svētku kontekstā priecājamies par košo un kolorīto, Olimpiskā garā spēlējam azartisku spēli, kur gan bērni, gan pieaugušie varēs kļūt par projekcijas daļu un no okeāna zvejot „vērtības”, kas tiem šķiet „pareizās” un „īstās”, šādi krājot punktus, izpriecājoties un varbūt pat laimējot pa kādai jaukai balvai!

Akciju atbalsta Siguldas novada pašvaldība un multimediju aģentūra PARUS Studio.


Informāciju sagatavoja:
Maija Avota,
Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Mākslas nodaļas vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi