×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-05
Gaujas nacionālo parku popularizē Vācijā

Ar dalību izstādē „ITB 2014”, kas no 5. līdz 9.martam norisinās Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, turpinās 2014.gada tūrisma izstāžu sezona, kuras laikā ar vērienīgu kampaņu tiek popularizēts vienots tūrisma piedāvājums Gaujas nacionālajā parkā (Gaujas NP) ar pērn izstrādāto zīmolu „Enter Gauja”.

„ITB” ir viena no lielākajām tūrisma izstādēm, kas norisinās Eiropā, pērn tās apmeklētāju skaits sasniedza 170 tūkstošus. Izstāde raksturojama kā darījumu izstāde ar profesionālu ievirzi, tajā tiks dibināti kontakti, risinātas darījumu sarunas un attīstīta sadarbība ar tūrisma kompānijām, tādējādi veicinot Gaujas NP kā galamērķa iekļaušanu tūrisma maršrutos.

Izstāde „ITB” ir jau trešā tūrisma izstāde Vācijā, kurā šogad tiek popularizēts Gaujas NP tūrisma piedāvājums. Ar dalību izstādē „Reisen Hamburg”, kas no 5. līdz 9.februārim norisinājās Vācijas pilsētā Hamburgā, tika uzsākta šī gada „Enter Gaujas” popularizēšanas kampaņa vācu tūristu piesaistei. Tā ir gala patērētājiem paredzēta izstāde, kuras piedāvājumu spektrs ir plašs – brīvdienu atpūta, ceļojumi ģimenēm ar bērniem, aktīvā atpūta, ceļojumi ar auto.

Savukārt Dienvidvācijas ceļotāju piesaistei tika organizēta dalība izstādē „F.RE.E”, kas no 19. līdz 23.februārim norisinājās Minhenē. Tā ir viena no visvairāk apmeklētākajām tūrisma izstādēm gala patērētājiem Dienvidvācijā. Ik gadu to apmeklē vairāk nekā 110 tūkstoši cilvēku, viņu vidū ne tikai Vācijas, bet arī Austrijas un Šveices iedzīvotāji.

Ceļotāji no Vācijas apmeklētāju skaita ziņā Gaujas NP teritorijā ievietojas pirmajā trijniekā, tāpēc dalība starptautiskajās tūrisma izstādēs Vācijā ir nozīmīga, lai popularizētu leģendām apvīto Gaujas senleju, daudzveidīgās dabas tūrisma iespējas, kultūras un vēstures mantojumu visā parka teritorijā.

Jau iepriekš ziņots, ka Gaujas NP teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas novada, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu, Priekuļu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju Gaujas NP kā vienota tūrisma galamērķa veicināšanai. 2014.gadā kopīgi plānota dalība 13 tūrisma izstādēs: Somijā, Nīderlandē, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Lielbritānijā un Vācijā. Šajos mērķa tirgos Gaujas NP tūrisma piedāvājums tiks popularizēts ar zīmolu „Enter Gauja”, kas radīts Gaujas NP tūrisma klastera ietvaros un tika prezentēts 2013.gada 8.februārī.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar LIAA un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi