×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-05
Siguldieši starp labākajiem Latvijas vieglatlētiem

Nedēļas nogalē Kuldīgas vieglatlētikas manēžā risinājās „Latvijas Vieglatlētikas Savienības (LVS) kauss 2014”, sacensības notiks piecos posmos, ziemā pirmais posms, vasarā vēl četri. Augstā līmeņa sacensības organizēja biedrība „Baltic Events” sadarbībā ar LVS, Kuldīgas novada pašvaldību un sporta skolu.

Spēcīgajā pieaugušo konkurencē piedalījās arī Siguldas Sporta skolas vieglatlēti. Sprinta distancē 60 m skrējienā Valters Reinis Rasnačs sīvā cīņā ar Latvijas labākajiem sprinteriem Elviju Misānu un Reini Kreipānu izcīnīja godalgoto trešo vietu, rezultāts I sporta klases līmenī 7.22. Arī juniors Artis Rušiņš parādīja cīnītāja raksturu, izcīnot septīto vietu, tūlīt aiz fināla, uzrādot rezultātu 7.54. Savukārt 1000 m distancē Edgars Daugulis distanci veica 2.48.21 un bija devītais.

LVS sacensības ietvaros notika arī B grupas sacensības, kurās 1000 m distancē piedalījās Pauls Daugulis, uzrādot personīgo rezultātu 2.58.81, bet Kristaps Bruners distanci veica 3.02.05, attiecīgi ceturtā un piektā vieta. Liene Modnika un Reinis Rocēns startēja 60 m distancē.

8.martā Lietuvā, Šauļos, risināsies Baltijas Valstu U-18 sacensības, kurās Latvijas jauniešu izlases sastāvā piedalīsies arī divi Siguldas Sporta skolas audzēkņi, Toms Ķēdis 3000 m, bet Edgars Daugulis 800 m distancēs. 

Rezultāti un foto – www.lat-athletics.lv

Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi