×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-06
Noskaidroti sacensību „Mazais Reinis 2014” uzvarētāji

Reiņa trasē tika aizvadīts trešais un noslēdzošais posms bērnu mini slaloma sacensībās „Mazais Reinis 2014”. 2.martā noskaidroja sezonas veiklākos braucējus četrās ieskaites grupās. Sacensībās kopumā piedalījās teju 100 bērnu. Mazākā slēpotāja bija jaunāka par diviem gadiem.

Bērnu slēpošanas skoliņas vadītāja Līva Legzdiņa stāsta: „Lielais dalībnieku skaits apliecina, ka Reiņa trases mērķis veicināt veselīgu dzīvesveidu, jau sākot ar pašiem mazākajiem bērniem, ir guvusi pozitīvu atsaucību. Ģimenes brauca uz katru posmu kā uz kopīgiem svētkiem. Sacensību visos posmos piedalījās tikpat liels bērnu skaits kā iepriekšējos gadu, lai gan bija liels izaicinājums pārliecināt mazo slēpotāju vecākus, ka trasē sniega ir gana daudz, ņemot vērā sniega trūkumu pilsētas ielās. Šogad pat izveidojām papildus grupiņu sporta skolu audzēkņiem, lai sacensībās varētu piedalīties lielāks dalībnieku skaits”.

Kopvērtējumā mazuļu grupiņā (līdz 3 gadu vecumam) 1.vietu ieguva Lūkass Mazais, 2.vietu ieguva Beatrise Fokrota, bet 3.vietu ieguva Haralds Zāle. Vecuma grupā no 4 līdz 5 gadiem uzvaru izcīnīja Kristers Zīle, 2.vietu - Justs Miķelis Zīvers, savukārt 3.vieta Marekam Dudočkinam. Sīču grupā, bērni vecumā no 6 līdz 7 gadiem 1.vietu izcīnīja Elīna Kulberga, 2.vietu ieguva Elizabete Anna Reinharde, bet 3.vietā ierindojās Beatrise Zeltiņa. Sporta klasē, kurā startē sporta skolu audzēkņi, nepārspēta palika Laura Ciagune, 2.vieta Justīnei Brutānei, savukārt 3.vieta Heidijai Ciagunei.

Sacensības „Mazais Reinis”  ir sacensības bērniem līdz 7 gadu vecumam. Pirmie trīs veiklākie braucēji tradicionāli tika apbalvoti pēc katra posma. Summējot katra rezultātus, pēc trijiem posmiem tika noteikti sacensību „Mazais Reinis” kopvērtējuma uzvarētāji. Visiem dalībniekiem katrā posmā bija sarūpēti pārsteigumi no Reiņa trases draugiem – Sportland, Latvijas valsts mežiem, Gemoss, Egmont Latvija, LGK atrakcijām un Limpo limonādes.

Slēpošanas sezona Reiņa trasē, spītējot siltajiem laika apstākļiem, turpinās un joprojām ir atvērta galvenā trase un bērnu parks. Trases darba laiks darba dienās no plkst.14.00 līdz 21.00, sestdienā no plkst.10.00 līdz 20.00, bet svētdienā no plkst.10.00 līdz 18.00.
Īpašu pārsteigumu Reiņa trase sagādājusi 8.martā dāmām Sieviešu dienā – bezmaksas pacēlājs, ja tiek iznomāts inventārs.


Informāciju sagatavoja:
Pēteris Kalniņš 
„Reiņa trase” mārketinga vadītā
js


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi