×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-10
Novada atklātās skolu sacensības basketbolā B grupā

6.martā Allažu Sporta centrā notika Siguldas novada atklātās skolu sacensības basketbolā B vecuma grupā 1998.-1999.gada dzimušiem puišiem. Sacensībām bija pieteikušās divas Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas, Allažu pamatskolas komanda, kā arī Krimuldas vidusskolas komanda.

Pirmo spēli aizvadīja Allažu pamatskola pret Krimuldu. Par skatītāju trūkumu nevarēja sūdzēties, jo tribīnes bija pilnas Allažu komandas atbalstītāju. Šī spēle nelika vilties. Tā ritēja punkts punktā līdz pat mača pēdējām sekundēm, kuras tomēr veiksmīgāk noslēdza Allažu pamatskolas spēlētāji. Spēles rezultāts 25:22. Laba spēle Allažu komandā padevās Emīlam Kalniņam un Ričardam Fedečko, kuri kopā iemeta teju visus komandas punktus. Krimuldas vidusskolas komandā labi spēlēja Elvis Višņevskis, kurš iemeta vairāk nekā pusi no komandas punktiem.

Otro spēli aizvadīja abas Siguldas Valsts ģimnāzijas komandas. Spēle iesākās līdzīgi, tāpat kā iepriekšējā, taču sekmīgāk spēlēja otrā komanda (1999.g.dz.puiši), kura puslaika pārtraukumā devās ar 6 punktu pārsvaru. SVĢ pirmajai komandai (1998.g.dz.puiši) neizdevās panākt izlīdzinājumu, un beigās tika piedzīvota sakāve ar 25:33. Rezultatīvākais SVĢ pirmajā komandā bija Toms Ķēdis ar 11 punktiem, bet labākais otrajā komandā bija Andris Fridrihsons – 19 punkti.

Trešo spēli rezultatīvi aizvadīja SVĢ pirmā komanda un Krimuldas vidusskolas komanda. Spēle bija ļoti līdzīga, taču puslaiku ar viena punkta pārsvaru noslēdza Krimuldas vidusskolas komanda. Otro puslaiku ar 8 punktu izrāvienu uzsāka SVĢ komanda, ar to pietika uzvarai. Mača beigu rezultāts 40:33. Labu spēli SVĢ komandā aizvadīja Toms Ķēdis un Mikus Eglītis, abiem pa 15 punktiem. Krimuldas komandā ar 14 punktiem izcēlās Elvis Višņevskis.

Ceturtā spēle bija starp Krimuldas vidusskolu un SVĢ otro komandu. Sekmīgāk spēli iesāka SVĢ otrā komanda, kura noslēdza pirmo puslaiku ar 11 punktu pārsvaru un neizlaida to līdz spēles beigām. Spēles gala rezultāts 36:22 SVĢ otrās komandas labā. Rezultatīvs SVĢ komandā bija Andris Fridrihsons ar 17 punktiem.

Piekto spēli aizvadīja Allažu pamatskolas komanda ar SVĢ pirmo komandu. Spēli labi iesāka Allažu komanda, taču pirmā puslaika vidu un beigas labāk izdevās nospēlēt SVĢ pirmajai komandai. Puslaikā SVĢ devās ar 7 punktu pārsvaru. Otro puslaiku labi iesāka Allažu komanda, taču tad sekoja 19 punktu izrāviens SVĢ komandai. Allažu komandai beigās pamatīgs zaudējums- 21:43. 12 punktus Allažu komandā guva Ričards Fedečko, bet SVĢ komanda vairāk par 10 punktiem iemeta 3 spēlētāji – Toms Ķēdis 10 punkti, Ansis Gavars 12 punkti, Mikus Eglītis 11 punkti.

Pēdējo spēli aizvadīja Allažu pamatskolas komanda ar SVĢ otro komandu. Spēli veiksmīgi iesāka SVĢ komanda, taču pirmā puslaika beigas ar 7 punktu izrāvienu noslēdza Allažu komanda, kas panāca neizšķirtu puslaika beigās. Otro puslaiku daudz veiksmīgāk aizvadīja SVĢ otrā komanda, kas svinēja uzvaru spēlē un arī turnīrā. Spēles gala rezultāts 39:25 SVĢ otrās komandas labā. Laba spēle SVĢ komandā Andrim Fridrihsonam – 16 punkti. Allažu komandā labi spēlēja Emīls Kalniņš, kurš iemeta 12 punktus.

Spēles bija ļoti interesantas un spraigas. Uzvarot turnīrā, ceļazīmi uz Vidzemes sacensībām izcīnīja SVĢ otrā komanda. 2.vietu izcīnīja SVĢ pirmā komanda, 3.vietu ieguva Allažu pamatskolas komanda, bet 4.vietā palika Krimuldas vidusskolas komanda.
Lai pietiek spēka un izturības turpmākajās sacensībās! 


Informāciju sagatavoja:
Mārcis Gaigalnieks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi