×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-11
Pateicība Siguldas Ziemas festivāla organizatoriem un atbalstītājiem

Siguldā ar vērienīgu un daudzveidīgu programmu izskanējis ceturtais Ziemas festivāls.

Aizritējuši festivāla programmā iekļautie starptautiskas un valsts nozīmes pasākumi ar šī gada devīzi „Ziema svin!”. Tie apliecina idejas pamatu Siguldai kļūt par starptautiski atpazīstamu sporta un kultūras centru.

Festivāla organizatori pateicas visai komandai un sadarbības partneriem, kuri palīdzēja īstenot mērķi, kas tika izvirzīts, startējot projektā „Rīga – Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” kā oficiālajam partnerim. Ziemas festivāls ir viens no "Rīga 2014" notikumiem.

Siguldas novada pašvaldība pateicas festivāla programmas veidotājiem: pašvaldības Sporta un Izglītības pārvaldei, Siguldas novada Kultūras centram, personīgi Ilzei Jakubovskai un Dacei Plešai, Siguldas pagasta Kultūras namam,  Siguldas novada amatiermākslas kolektīviem – deju kolektīviem ”Siguldietis”, „Vizbulīte”, „Sniegaroze”, „Ķimenīte”, „Ķimelītis”, „Step by step”, folkloras kopām ”Senleja”, „Senlejiņa” un „Tiptaiņi”, koriem „Atvars”, „Spārni”, „Sigulda”,  Evitai Grantiņai, Elīnai Gruzniņai, Mārcim Kalniņam, Pēterim Joninam un Jānim Pastaram, bērnu vokālai studijai „Siguldiņa”, Sonorai Ksenijai Zaksai, Inesei Ērmanei-Peičai un Robertam Peičam, Annijai Vītoliņai, Ansim Ābelem un Leldei Ločmelei, Stefānijai Lasmanei, Kristapam Neimanim, Alisei Čandarei, Valdim Tjuševam, „Sigulda Multi Movement”, mūzikas grupām „White Band”, „Golden Rivet”, „Neon Saturdays”, „Jane’s Unit”, „A pie mums Jelgavā” un „Vēja radītie”, Kārlis Kazāks & Gints Sola, personīgi Aigaram Jakupānam un Reinim Janulim, Mākslu skolai „Baltais Flīģelis”, jauniešu iniciatīvu centram „Mērķis”, koncertzālei „Baltais flīģelis”, Siguldas pašvaldības aģentūrai „Siguldas Attīstības aģentūra”, Pašvaldības policijai, pašvaldības Īpašumu, būvniecības un investīciju pārvaldei, Sabiedrisko attiecību pārvaldei, „Raganas roņiem”, personīgi Kristapam Turauskim. Izsakām pateicību olimpiešiem: Jurim un Andrim Šiciem, Elīzai Tīrumai, Ināram Kivleniekam, Jānim Strengam, Martinam un Tomasam Dukuriem. Pateicība arī Bobsleja un kamaniņu trasei „Sigulda”, Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības nodaļas studentiem.

Paldies atbalstītājiem un partneriem VUGD RRP Darba organizēšanas nodaļas vecākajam speciālistam Armandam Erdmanim-Hermanim un glābēju vienībai majora Jura Blūzmaņa vadībā, SIA „Siguldas minerālūdens”, AS „Pasažieru vilciens”, PARUS studio, "Radio 7" un personīgi Egonam Reiteram, SIA „Kokpārstrāde 98”; kafejnīcām: „2 Locals” un „Kaķu māja”, kā arī Lattelecom, nodibinājumam „Rīga 2014”, personīgi Intam Teterovskim un brīvprātīgajiem jauniešiem, Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas viceprezidentam Zintim Ekmanim, Aigaram Strausam, Latvijas Kamaniņu sporta federācijai, personīgi Atim Strengam.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada pašvaldības
Kultūras pārvaldes vadītāja
Jolanta Borīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi