×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-11
Pavasarīgs koncerts Allažu baznīcā

22.martā plkst.11.00 Allažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā (Stīveros) koncertēs dziesminieks Kārlis Kazāks un jaunā dziedātāja Daina Rudzīte, kurai palīdzēs Alvis Andris Baduns – ģitāra un Inguna Kalviša – klavieres.

Ar šo koncertu aizsākam koncertu ciklu „Pavasara dziesma”, kas ir turpinājums projektam „No Ziemassvētkiem līdz Vasarsvētkiem”, tikai šoreiz dzirdēsim jau zināmus dziesminiekus, un kā jaunums, katrā koncertā varēsim vērot arī Siguldas novada jauno dziedātāju sniegumu.


Kārlis Kazāks – „Pavasaris jau ir sevi mums mazliet parādījis. Vēl mazliet paslēpsies un būs klāt pa īstam. Šī gada pavasari krāso cilvēcīgi grūti aptverami notikumi tepat Ukrainā. Es ceru, ka pavasaris atnesīs pietiekami daudz mīlestības, lai satrakoti prāti pārplūstu kā pavasara upes, norimstot saskaņā ar sevi, savējiem, tuviniekiem, tautiešiem, visiem cilvēkiem visur”.

Daina Rudzīte ir allažniece, Cēsu karmīnsarkanā karoga krāsas kora dalībniece televīzijas šovā „Koru kari 3” un viņa saka: „Pavasaris ir laiks, kad viss plaukst un zeļ! Tomēr šis laiks ir jāizmanto, lai sekmīgi pabeigtu skolu, tad turpinātu sevi pilnveidot mūzikas jomā! Uzskatu, ka jādzīvo saskaņā ar sevi, uzturot līdzsvaru starp fizisko un garīgo esību.”

Koncertu ciklā paredzēti 4 koncerti – 22.martā, 19.aprīlī, 17.maijā un 21.jūnijā, kuros dzirdēsim jau zināmus dziesminiekus – Kārli Kazāku, Arni Čakstiņu un Raimondu Lebedeku, Kristīni un Kristapu Sudmaļus, un Jāni Holšteinu, kā arī Siguldas novada jaunos dziedātājus – Dainu Rudzīti, Ivaru un Riglindu Paegļus, Silviju Ozolu, Kristīni Ērmani un Santiju Laizāni.

Projekts tiek īstenots Siguldas novadā sadarbojoties Allažu pagasta Tautas namam, Allažu luteriskās baznīcas draudzei un Austras biedrībai (www.austrasbiedriba.lv), mērķtiecīgi iesaistot Latvijā jau zināmus un jaunus dziesminiekus.

Allažu luterāņu baznīca ir unikāls arhitektūras piemineklis. Tā celta 1926.gadā pēc arhitekta P.Kundziņa projekta, baznīcas apdarē izmantots Allažu šūnakmens.

Pateicoties Siguldas novada pašvaldības atbalstam ieeja koncertā bez maksas.

Informāciju sagatavoja:
Allažu pagasta Tautas nama vadītāja
Gunta Rudze


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi