×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-13
Notiks superfināls šļūkšanā ar lāpstu pa Bobsleja un kamaniņu trasi

Sestdien, 15.martā plkst.18.00 norisināsies Skeleton.lv Ice Track Showel Race superfināls un komandu sacensības (puisis + meitene).

Komandu sacensībām var kvalificēties jebkurš, arī tie, kuri nav kvalificējušies superfinālam. Komandu sacensības norisināsies pirms superfināla. Komandu sacensībās, tāpat kā superfinālā, paredzēti divi braucieni katram dalībniekam.
Komandu sacensībās uzvarētāju noteiks, summējot abu braucēju labākos laikus. Superfinālā uzvarētāju noteiks divu braucienu summā.
Komandu sacensībās var pārī startēt arī puisis + puisis, bet tad vienam obligāti jābūt kleitā, parūkā un uzkrāsotām lūpām.

Pasākuma goda viesi būs Martins un Tomass Dukuri. Dažādus patīkamus pārsteigumus sola gan Skeleton.lv, gan Showel Race atbalstītāji. Sacensību laikā varēs arī iegādāties Skeleton.lv un Showel Race fanu atribūtiku.

Tā kā šobrīd elektroniskajā reģistrēšanās sistēmā var piereģistrēt tikai vienu dalībnieku, tad komandu sacensību dalībniekiem jāreģistrējās info@skeleton.lv, nosūtot informāciju par abiem dalībniekiem (vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasts, vecums, dokumenta tips un numurs). Superfināla dalībnieki ir reģistrēti, bet katram dalībniekam jāapstiprina sava dalība superfinālā. To var izdarīt, sūtot apstiprinājumu uz info@skeleton.lv. Dalībnieks skaitās pilnībā reģistrēts tikai pēc apstiprinājuma saņemšanas no Skeleton.lv.

Reģistrācijas sākums plkst.16.30, sacensību sākums plskt.18:00. Maksa par dalību superfinālā – 30 eiro, komandu sacensībās – 50 eiro no komandas. Superfināla dalībniekiem nav papildus jāmaksā par dalību komandu sacensībās, ja komandā ir viens superfināla dalībnieks, tad dalības maksa ir 30 eiro (tam dalībniekam, kurš nav kvalificējies Superfinālā).

Superfinālā vīriešu grupā kvalificējušies: Artūrs Zuļģis, Vladislavs Kuzminskis, Raimonds Zemītis, Māris Staņa, Jānis Zemītis, Jānis Horeliks, Jānis Indriksons, Normunds Saukāns, Edgars Reinfelds, Kaspars Zeltiņš, Normunds Kuzāks, Arnis Jurgels, Andis Pirktiņš, Juris Lūsars, Kristaps Lūsars, Roberts Caucis, Atis Bērziņš, Andris Bergmanis, Edgars Vītols un Jānis Naglis. „Wild card” ieguvuši Normunds Orlovs un Kaspars Butorins.

Sieviešu grupā kvalificējušās: Ance Jankava, Gunita Balode, Rūta Šulte, Kintija Horelika, Elīna Vīksna, Aija Ambrasa, Liene Bērziņa, Laima Kaufmane, Linda Samsonova, Ivita Krūmiņa, bet uz „Wild card” pretendē Maira Miglāne.
 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi