×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-13
Siguldietis Artūrs Cukunde Eiropas kausa posmā slopestyle disciplīnā izcīna 6.vietu

Latvijas snovbordisti Artūrs Cukunde un Toms Petrusēvičs startējuši Bulgārijā notikušajos divos Eiropas kausa posmos snovborda slopestyle disciplīnā. Šajās sacensībās piedalījās  37 braucēji no ASV, Somijas, Slovākijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Bulgārijas, Horvātijas, Itālijas un arī Latvijas.

Jāpiebilst, ka Artūrs aptuveni 20 dienas pirms šīm sacensībām diezgan pasmagas potītes traumas dēļ nebija trenējies, taču, pateicoties plastmasas fiksatoram, bija spējīgs piedalīties tik ilgi gaidītajās sacensībās!  Pirmajā dienā Artūram viss negāja tik gludi, kā gribētos, pamatīgs kritiens, taču, neskatoties uz to, viņš tika finālā, kur izcīnīja 10.vietu. Otrajā sacensību dienā Artūram veicās jau labāk, viņš arī kvalificējās fināliem un gala rezultātā izcīnīja 6.vietu. Rīdziniekam Tomam Petrusēvičam abās dienās 14.vieta.

Abi sportisti tālāk dosies uz Slovākiju, kur notiks nākamie Eiropas kausa posmi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi