×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-13
Basketbolisti pēc kārtējās uzvaras

Piektdien, 14.martā, plkst.19.30 Siguldas Sporta skolā vienu no pēdējām spēlēm regulārajā sezonā aizvadīs BK „Sigulda” komanda. Pretinieki Iecavas „Dartija” aizvadīto sezonu noslēdza trešajā vietā.

Aizvadītajā nedēļā BK „Sigulda” aizvadīja izbraukuma spēli, mērojoties spēkiem ar pašreizējiem LBL-3 čempioniem „Dārznieks/Cēsis” komandu. Spēle iesākās līdzīgi, taču pirmā puslaika otrajā pusē iniciatīvu pārņēma mājinieki. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 44:32.

Lai arī BK „Sigulda” vairākkārt otrā puslaika laikā samazināja mājinieku pārsvaru, tomēr izvirzīties vadībā tā arī ne brīdi neizdevās. Uz katru viesu izrāvienu mājinieki spēja sarūpēt vairākus veiksmīgus uzbrukumus pēc kārtas, tostarp arī no tālmetienu līnijas. Otro puslaiku aizvadot līdzvērtīgā cīņā, mājinieki, pateicoties pirmajā puslaikā iekrātajam pārsvaram, svinēja itin pārliecinošu un pelnītu uzvaru – 84:72.
Nākamo spēli siguldieši aizvadīs jau piektdien, kad savā laukumā mērosies spēkiem ar pērnās sezonas bronzas komandu „Dartija”. Jāatzīmē, ka šosezon Iecavas komanda neaizvada to veiksmīgāko sezonu, tāpēc šobrīd vēl izmisīgi cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Tiesa, sezonas otro pusi komanda aizvada diezgan veiksmīgi – sezonas sākumā pat cīņa par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs vienubrīd šķita pārāk sarežģīts uzdevums.

Iecavas komandas rindās izteikts līderis ir komandas centra spēlētājs Ģirts Hauks, kurš vidēji spēlē ir guvis 21,5 punktus un izcīnījis 9,3 atlēkušās bumbas. Jāatzīmē, ka abu komandu iepriekšējā duelī pārāki bija BK „Sigulda” basketbolisti, kas izbraukumā uzvarēja ar rezultātu 73:85.

Piektdien, plkst.19.30 BK „Sigulda” gaidīs savus atbalstītājus Siguldas Sporta skolas zālē (Gāles iela 27). Komandai regulārajā sezonā ir atlikušas vēl trīs spēles.


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi