×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-18
Notiek "Lielās Talkas" sakopšanas vietu reģistrācija

No 18.marta atklāta talkas vietu reģistrācija „Lielās Talkas” mājaslapā www.talkas.lv, kurā var reģistrēt savu talku, kā arī iepazīsties ar Talkas atbildīgā pienākumiem!

Reģistrējot talku un saskaņojot to ar „Lielās Talkas” koordinatoru, tiks nodrošināta savākto atkritumu bezmaksas izvešana uz atkritumu poligonu. Turklāt šogad uzņēmumiem un citām organizācijām ir iespēja pievienot savu logo, atzīmējot talkas vietu.

„Lielās Talkas” mērķis ir padarīt Latviju par tīrāko valsti pasaulē līdz 2018.gadam. Līdz ar to „Lielā Talka” turpina pagājušajā gadā iesākto vadmotīvu „Tīra Latvija sākas tavā galvā” ar šī gada akcentu uz Baltijas jūru – „Tīra Baltijas jūra sākas tavā vannas istabā”. Kopā mēs to varam!

Atgādinām, ka šajā gadā „Lielā Talka” plānota 26.aprīlī!

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi